X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8053
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9402
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor:
De korte redactionele beschrijving van Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor
Cardbus 10/100/1000 netwerkkaart

Marketingtekst Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor.
PCMCIA 10/100/1000 Mbps netwerkadapter voor laptop computers.
- 10Mbps ethernet, 100Mbps en 1000Mbps Fast ethernet
- UTP/STP Ethernet aansluiting
- Eenvoudig te installeren (Plug-and-Play)
- Dongle-less, dus zonder losbungelende kabel. De aansluiting zit aan de kaart vast.
Korte samenvatting Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor:
Deze korte samenvatting van de Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor, Bedraad, CardBus, 1000 Mbit/s, 10/100/1000 Mbps, Notebook
Lange samenvatting Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eminent Cardbus 10/100/1000 Network Adaptor. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 1000 Mbit/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100/1000 Mbps. Compatibiliteit: Notebook
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Bandbreedte
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100/1000 Mbps
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Notebook