X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Eminent
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Barcode Scanner PS/2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7103
Categorie :
Electronic device for reading printed barcodes.
barcode-lezers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Eminent: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:50:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8633
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs:
De korte redactionele beschrijving van Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs
Barcode Scanner PS/2

Marketingtekst Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs.
Met deze handheld CCD scanner wordt het registreren van gegevens een koud (en voordelig) kunstje.
Deze ergonomische, high-performance barcodescanners zijn geschikt voor vrijwel alle typen barcodes. Omdat ze geen bewegende delen bevatten, kunt u op deze scanners vertrouwen en hebben ze een lange levensduur.
De flexibiliteit van de scanners maakt ze zeer geschikt voor het gebruik bij de verkoop, magazijnbeheer, automatisering binnen bedrijven en organisaties kortom, voor iedere vorm van registratie!
Korte samenvatting Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs:
Deze korte samenvatting van de Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Eminent Barcode Scanner PS/2, CCD, PS/2, Grijs
Lange samenvatting Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Eminent Barcode Scanner PS/2 CCD Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Eminent Barcode Scanner PS/2. Type beeldsensor: CCD. Interface: PS/2. Kleur van het product: Grijs
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Scannen
Type beeldsensor*
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Poorten & interfaces
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
PS/2
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs