X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Duracell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
364
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5000394067790
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Duracell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14497
Deze statistiek is gebaseerd op de 66438 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64706 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Duracell 364:
De korte redactionele beschrijving van Duracell 364
Speciale zilver oxide batterij 364 1-pack

Marketingtekst Duracell 364

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Duracell 364.
Onze 364 zilveroxidebatterij is ontworpen voor gebruik in horloges, speelgoed, medische apparaten en elektronica en is uitgerust met Duralock Power Preserve-technologie die gegarandeerd helpt het vermogen te handhaven gedurende drie jaar in opslag.
Korte samenvatting Duracell 364:
Deze korte samenvatting van de Duracell 364-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Duracell 364, Zilveroxide, Knoop/munt, SR60
Lange samenvatting Duracell 364:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Duracell 364, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Duracell 364. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Zilveroxide, Form factor batterij: Knoop/munt, Knop/munt batterij grootte: SR60
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Zilveroxide
Form factor batterij*
The industry-standard physical dimensions (height, width, depth) and shape of the battery.
Knoop/munt
Kenmerken
Accu/Batterij voltage *
The voltage (V) of the battery.
1,5 V
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1
Knop/munt batterij grootte
SR60