X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Duracell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CR2032
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5000394033917 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5000394033917
Categorie :
Batteries that must be disposed of once they are used. They can only be used once.
niet-oplaadbare batterijen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Duracell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 78538
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Duracell CR2032:
De korte redactionele beschrijving van Duracell CR2032
Speciale Lithium knoopbatterij 2032 1-pack

Marketingtekst Duracell CR2032

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Duracell CR2032.
Onze 2032 lithiumbatterij is ontworpen voor gebruik in elektronica, medische, veiligheids- en fitnessapparaten en is uitgerust met Duralock Power Preserve-technologie die gegarandeerd helpt het vermogen te handhaven gedurende 10 jaar in opslag.
Korte samenvatting Duracell CR2032:
Deze korte samenvatting van de Duracell CR2032-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Duracell CR2032, Lithium, Knoop/munt, 3 V, CR2032, Zilver
Lange samenvatting Duracell CR2032:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Duracell CR2032, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Duracell CR2032. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, Form factor batterij: Knoop/munt, Accu/Batterij voltage: 3 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Energie-opslagtechnologie accu/batterij*
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium
Form factor batterij*
The industry-standard physical dimensions (height, width, depth) and shape of the battery.
Knoop/munt
Accu/Batterij voltage*
The voltage (V) of the battery.
3 V
Kenmerken
Aantal inbegrepen batterijen *
The quantity of batteries that come with the product.
1
Knop/munt batterij grootte
CR2032
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver