X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
DELL
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
SonicWALL
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PSU 12V
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01-SSC-6831
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0758479068310
Categorie :
A power supply unit (PSU) converts mains AC to low-voltage regulated DC power for the internal components of a computer.
voedingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door DELL: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 28 mrt 2016 22:08:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20185
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam DELL SonicWALL PSU 12V:
De korte redactionele beschrijving van DELL SonicWALL PSU 12V
Dell SonicWALL - Power adapter - AC 100-240 V - Worldwide - for Dell SonicWALL TZ 150

Marketingtekst DELL SonicWALL PSU 12V

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor DELL SonicWALL PSU 12V.
External power supply unit. International socket
Korte samenvatting DELL SonicWALL PSU 12V:
Deze korte samenvatting van de DELL SonicWALL PSU 12V-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
DELL SonicWALL PSU 12V
Lange samenvatting DELL SonicWALL PSU 12V:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van DELL SonicWALL PSU 12V, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
DELL PSU 12V, SonicWALL. Stroom (max.): 1,66 A
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Stroom (max.)
The greatest possible amount of current, which is a quantity representing the rate of flow of electric charge.
1,66 A
Overige specificaties
Overbelastingsprotectie
Yes
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
DELL SonicWALL PSU 5V
DELL SonicWALL PSU 5V
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
01-SSC-2849
 —