X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Da-Lite
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Da-Snap 90" x 120"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
74637
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0717068419797
Categorie :
Installation consisting of a surface and a support structure used for displaying a projected image for the view of an audience.
projectieschermen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Da-Lite: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 12 feb 2017 02:02:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7111
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Da-Lite Da-Snap 90" x 120":
De korte redactionele beschrijving van Da-Lite Da-Snap 90" x 120"
Da-Snap 90" x 120"

Marketingtekst Da-Lite Da-Snap 90" x 120"

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Da-Lite Da-Snap 90" x 120".
Features:
- Suitable for mounting on the wall or into wall opening.
- Easily attached front or rear projection screen surface with snaps or optional Velcro.
- Provides a perfectly flat viewing surface for video projection applications.
- Surface mounts to back of black powder coated frame that provides a masking border.
Korte samenvatting Da-Lite Da-Snap 90" x 120":
Deze korte samenvatting van de Da-Lite Da-Snap 90" x 120"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Da-Lite Da-Snap 90" x 120"
Lange samenvatting Da-Lite Da-Snap 90" x 120":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Da-Lite Da-Snap 90" x 120", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Da-Lite Da-Snap 90" x 120"
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Diagonaal*
Straight line joining two opposite corners of a square, rectangle, or other straight-sided shape.
381 cm (150")
Totale grootte van het scherm (hoogte x breedte)
The total size of the screen.
229 x 305 cm
Technische details
Diagonaal
381 cm
Formaat
The format is determined by shape, size, presentation and medium.
Video
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
21,8 kg