X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
108 Mbps SuperG MIMO PC Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G650M
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24390
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card:
De korte redactionele beschrijving van D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card
108 Mbps SuperG MIMO PC Card

Marketingtekst D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card.
Gebruik de nieuwe Super G™ MIMO-producten van D-Link om verbinding te maken met draadloze netwerken op steeds grotere afstanden. De combinatie van geavanceerde MIMO Smart Antenna-technologie en SuperG™-technologie zorgt ervoor dat de nieuwe draadloze PC-Card DWL-G650M uitzonderlijk veel beter presteert dan standaard 802.11b en 802.11g draadloze apparaten. Op basis van bewezen technologie kan de DWL-G650M tot op grotere afstanden en met hogere snelheden communiceren en gegevens verzenden via draadloze netwerken dan tot nu toe mogelijk was bij standaard 802.11g. Deze Super G MIMO-adapter biedt niet alleen superieure draadloze connectiviteit voor notebooks, maar is ook volledig compatibel met vrijwel alle 802.11g en 802.11b draadloze netwerken en apparaten.

Het bijgeleverde configuratieprogramma zorgt ervoor dat het installeren van het apparaat zeer eenvoudig is. Het programma houdt bij welke netwerken u het meest gebruikt en wat hun instellingen zijn. Op deze manier kunt u altijd snel toegang krijgen tot het gewenste netwerk. De DWL-G650M biedt ook ondersteuning voor geavanceerde beveiligingsvoorzieningen zoals WPA-PSK om uw draadloze netwerk optimaal te beveiligen.

Functies en mogelijkheden:
- 108 Mbps Super G MIMO draadloze PC Card
- Nieuwe MIMO-technologie (Multiple Input - Multiple Output) voor betere prestaties en signaalkwaliteit
- Gebaseerd op 802.11g
- Super G-technologie voor betere prestaties met andere D-Link Super G-producten
- Volledig compatibel met andere 802.11b/11g-producten
- 32-bits Cardbus-adapter
- WPA-gegevensencryptie voor beveiliging draadloos netwerk
- Configuratieprogramma voor eenvoudige installatie en configuratie
Korte samenvatting D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card:
Deze korte samenvatting van de D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card, CardBus, 108 Mbit/s, 55 g, 0 - 55 °C, 0 - 95 procent, 54 x 114,3 x 8,7 mm
Lange samenvatting D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link 108 Mbps SuperG MIMO PC Card. Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 108 Mbit/s. Gewicht: 55 g. Afmetingen (BxDxH): 54 x 114,3 x 8,7 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
108 Mbit/s
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
55 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
54 x 114,3 x 8,7 mm