X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-G630
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 165310
Deze statistiek is gebaseerd op de 66830 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65095 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 Jaar
Lange productnaam D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter:
De korte redactionele beschrijving van D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter
54 Mbps draadloze CardBus-kaart voor laptops

Marketingtekst D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter.
De D-Link AirPlusG DWL-G630 Cardbus-kaart is een draadloze laptop-kaart. Deze is voorzien van de meest geavanceerde chip-technologie voor draadloze communicatie. Dit maakt de kaart niet alleen erg snel, maar tevens worden draadloze gegevens optimaal beveiligd tegen diefstal. Ook is de DWL-G630 compatibel met draadloze apparaten die voldoen aan de 802.11b standaard.

De DWL-G630 is compatibel met Wi-Fi IEEE 802.11g, wat inhoudt dat verbinding mogelijk is met andere 802.11g-compatibele draadloze clients. De DWL-G630 is bovendien neerwaarts compatibel met 802.11b draadloze apparaten.

De DWL-G630 ondersteunt WPA en 802.1x voor verificatie van draadloze gebruikers, wat betekent dat uw gegevens en gegevensuitwisseling nog beter beveiligd zijn.

De DWL-G630 wordt geleverd met een configuratieprogramma voor het opsporen van beschikbare draadloze netwerken en het aanmaken en opslaan van gedetailleerde verbindingsprofielen voor de netwerken die het meest worden gebruikt.

De DWL-G630 is een krachtige 32-bits Cardbus-kaart die snel en eenvoudig kan worden aangesloten op laptops. Bij gebruik met andere producten uit de serie AirPlusG van D-Link kan de kaart automatisch verbinding maken met het netwerk. Net als alle andere draadloze kaarten van D-Link, kan de DWL-G630 in de peer-to-peer modus (Ad-hoc) rechtstreeks verbinding maken met andere kaarten en aldus bestanden delen. In de modus Infrastructuur kan de kaart worden verbonden met een draadloos access point of draadloze router voor toegang tot Internet in een thuisnetwerk of een klein bedrijfsnetwerk.

Kenmerken:
54 Mbps draadloze CardBus-kaart
Gunstig geprijsde oplossing voor thuis en kleine bedrijven
IEEE 802.11g
Maximaal 54 Mbps
WPA (WiFi Protected Access) en 802.1x* voor draadloze beveiliging
64/128-bits WEP-encryptie
32-bits CardBus
Webgebaseerde configuratie
Korte samenvatting D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter, Draadloos, CardBus, CCK, OFDM, 2.4 - 2.462, WPA, 0 - 55 °C
Lange samenvatting D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless Cardbus Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Modulatie: CCK, OFDM, Frequentieband: 2.4 - 2.462. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.1x, Afmetingen (BxDxH): 54 x 114,3 x 8,7 mm, Max bereik buiten: 400m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Slot-type
32-bit Cardbus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Netwerk
Modulatie
Modulation is the process of varying one or more properties of a periodic waveform, called the carrier signal (High Frequency Signal), with a modulating signal which typically contains information to be transmitted. The aim of digital modulation is to transfer a digital bit stream over an analog bandpass channel, for example over the public switched telephone network (where a bandpass filter limits the frequency range to between 300 and 3400 Hz), or over a limited radio frequency band. The aim of analog modulation is to transfer an analog baseband (or lowpass) signal, for example an audio signal or TV signal, over an analog bandpass channel at a different frequency, for example over a limited radio frequency band or a cable TV network channel.
CCK, OFDM
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.462
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
55 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.1x
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
54 x 114,3 x 8,7 mm
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
AVM FRITZ!WLAN USB Stick N, Int
AVM FRITZ!WLAN USB Stick N, Int
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
20002419
 — 
3com

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 66830 channel partners already
3com 10/100 Secure NIC
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
3CR990B-97
EUR 83,33
(excl. VAT)
EUR 100,00(incl. VAT)