X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PCI Bus 802.11a b g wireless adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-AG530
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 42970
Deze statistiek is gebaseerd op de 66906 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65165 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter:
De korte redactionele beschrijving van D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter
108Mbps Dualband AG draadloze PCI-adapter

Marketingtekst D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter.
De AirPremierTM AG DWL-AG530 draadloze PCI-adapter is een dualband-adapter met drie werkstanden die het mogelijk maakt een desktop-pc draadloos verbinding te laten maken met drie verschillende soorten draadloze netwerken - 802.11b, 802.11g en 802.11a. Deze protocollen en netwerken kunnen in twee afzonderlijke frequentiebanden werken die elkaar niet storen: 2,4 GHz en 5GHz.

Als u een netwerkbeheerder bent, kunt u met de veelzijdige 802.11a/b/g-compatibele DWL-AG530 uw bestaande draadloze netwerk uitbreiden en uw bestaande netwerkinvesteringen beschermen. Als u de DWL-AG530 installeert in desktops binnen uw organisatie, kunnen werknemers vanaf hun desktop-pc's toegang krijgen tot draadloze AP's of routers. Het belangrijkste voordeel is dat bij groei of reorganisatie van het bedrijf u geen tijd en moeite hoeft te spenderen aan het verplaatsen van Ethernet-kabels omdat de werkstations ongeacht de nieuwe locatie nog altijd draadloos zijn verbonden met het netwerk.

Wanneer u een 802.11a/b/g access point (D-Link AirPremier AG DWL-7100AP) toevoegt aan het draadloze netwerk, beschikt u over een volledig draadloze oplossing. De toepassing van D-Link's 108Mbps SuperG-technologie zorgt ervoor dat de DWL-AG530 in een omgeving met uitsluitend SuperG-producten van D-Link gegevens kan uitwisselen met een maximale draadloze overdrachtsnelheid van 108 Mbps. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe draadloze technologieën zoals Packet Bursting, FastFrame, compressie en encryptie, en de Turbo-modus. De beschikbare bandbreedte is groot genoeg voor het streamen van video/audio en voor toepassingen waarbij Video on Demand wordt gebruikt. De extra (802.11a) 5 GHz band biedt een manier om gegevens met een maximale snelheid van 54 Mbps te verzenden in een frequentiebereik dat meestal weinig last heeft van interferentie of storingen en dat 19 niet-overlappende kanalen heeft voor een maximale draadloze cellendichtheid.

WPA (Wi-Fi Protected Access) en 802.1x gebruikersverificatie zijn beide geïntegreerd in de chipset van de DWL-AG530. Dit betekent dat werknemers uitermate veilig kunnen communiceren met collega's of vertrouwelijke gegevens kunnen raadplegen. De DWL-AG530 is een geavanceerde, veelzijdige PCI-adapter die bedoeld is voor iedereen die een desktop-pc wil aansluiten op een draadloos netwerk. Het maakt hierbij niet uit of dit thuis is, op school of op kantoor.

Functies en mogelijkheden:
- 108Mbps Dualband AG draadloze PCI-adapter
- Maximale snelheid van 108Mbps in SuperG-modus bij gebruik met andere D-Link SuperG-producten
- Maximale snelheid van 54Mbps en 19 niet-overlappende kanalen in 11a-modus
- Veelzijdig gebruik van 2,4 GHz of 5 GHz frequentie
- Compatibel met 802.11a/802.11b/802.11g
- Verbeterde beveiliging met WPA (WiFi Protected Access) en 802.1x
- Ondersteuning voor Win 98SE, XP, ME en 2000
Korte samenvatting D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter, Draadloos, USB, 10/100, 0 - 55 °C, IEEE 802.11b IEEE 802.3 IEEE 802.3u, 109 x 142 x 31 mm
Lange samenvatting D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link PCI Bus 802.11a b g wireless adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100. Netwerkarchitectuur: IEEE 802.11b IEEE 802.3 IEEE 802.3u, Afmetingen (BxDxH): 109 x 142 x 31 mm, Beveiligingseigenschappen: NAT VPN MAC Filtering IP Filtering URL Filtering Domain Blocking Scheduling
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 WAN 10/100Mbps Fast Ethernet
4 LAN 10/100Mbps Fast Ethernet
PPTP
L2TP
IPSec
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Netwerkarchitectuur
IEEE 802.11b IEEE 802.3 IEEE 802.3u
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
109 x 142 x 31 mm
Beveiligingseigenschappen
NAT VPN
MAC Filtering
IP Filtering
URL Filtering
Domain Blocking
Scheduling
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Netgear WG311
Netgear WG311
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WG311GE
 — 
Netgear WG311
Netgear WG311
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WG311FS
 — 
Netgear WG311
Netgear WG311
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WG311EE
 — 
D-Link 2.4GHz Wireless LAN PCI Card
D-Link 2.4GHz Wireless LAN PCI Card
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DWL-510
 — 
ASUS WL-138G PCI adapter
ASUS WL-138G PCI adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WL-138G
 — 
Linksys

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 66906 channel partners already
Linksys Instant Wireless USB Network Adapter for Europe
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
WUSB11-EU
 —