Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Access Point WL-2000AP+
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DWL-2000AP+/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10650
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:30:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt

Wireless Access Point WL-2000AP+
Meer>>>

D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
De AirPlusXtremeG+ DWL-2000AP is een geavanceerd draadloos Draadloos Access Point volgens 802.11g voor gebruik binnenshuis en met hoge prestaties. Deze adapter ondersteunt snelle draadloze netwerkcommunicatie tot 54 Mbps en biedt een naadloze interoperabiliteit met alle bestaande 802.11b en 802.11b+ draadloze apparatuur. Dit apparaat met hoge datatransmissiesnelheden, een betere veiligheid en een ingebouwde brugfunctie is de ideale draadloze oplossing en biedt een opwaardering tot een snelle, nieuwe technologie die uw eerdere investeringen beschermt dankzij de compatibiliteit met uw huidige netwerkapparatuur.

Transmissiesnelheid tot 54 Mbps op de 2,4 Ghz frequentieband
De vergelijking met 802.11b apparaten die een snelheid van 11 Mbps bieden en met apparatuur volgens 802.11b+ met een transmissesnelheid van 22 Mbps valt ten gunste van de DWL-2000AP+ uit met zijn transmissiesnelheid tot 54 Mbps. De verhoogde snelheid en toepassing van de 2,4 Ghz frequentie, momenteel in de meeste landen voor openbaar gebruik beschikbaar, plus de mobiliteit en het gemak dat eigen is aan draadloze LAN's, maken van dit apparaat een ideale oplossing voor WLAN-toepassingen die de bandbreedte intensief gebruiken.

De werkelijke doorvoer is 8 keer sneller dan die van draadloze LAN's volgens 802.11b
Afgezien van de hogere theoretische datatransmissiesnelheid van 54 Mbps voor 802.11g tegenover 11 Mbps voor 802.11b levert de DWL-2000AP+ ook een veel hogere transmissiesnelheid dan andere draadloze LAN-apparaten. In een typische werkomgeving met meerdere gebruikers die op hetzelfde moment toegang tot het netwerk willen hebben, kan de DWL-2000AP+ met een 8 keer grotere doorvoer dan de normale draadloze LAN-apparatuur volgens 802.11b werken dankzij een ingebouwd turbomechanisme.

Compatibel met 802.11b en 802.11b+
De compatibiliteit van de standaard 802.11g met de bestaande draadloze LAN-standaarden betekent dat u niet uw hele netwerk hoeft te veranderen om uw verbindingen te handhaven. De DWL-2000AP+ kan gegevens met een snelheid tot 54 Mbps overbrengen wanneer hij met de D-Link TM AirPlusXtremeG en andere 802.11g producten gebruikt wordt. Het is mogelijk dat u de snelheid van het apparaat niet volledig kunt benutten wanneer u het in combinatie met 802.11b en 802.11b+ toestellen gebruikt, maar uw communicatievermogen zal niet worden aangetast.

Ingebouwde brugfuncties
De DWL-2000AP+ kan ingesteld worden om in een van de 4 volgende modi te werken: (1) draadloos Access Point (AP), (2) point-to-point brugverbinding, (3) point-to-multipoint draadloze brugverbinding of (4) draadloze client-verbinding. Met deze ingebouwde functies biedt de DWL-2000AP+ flexibiliteit om het apparaat op basis van de vereisten voor uw omgeving te configureren.

Eenvoudige migratie naar hogere bandbreedte
Door de compatibiliteit met uw bestaande draadloze netwerkapparatuur te behouden kunt u met de DWL-2000AP+ uw systeem naar een hogere snelheid opwaarderen wanneer u dit nodig acht. De DWL-2000AP+ en andere apparaten volgens 802.11g kunnen geleidelijk aan uw netwerk worden toegevoegd terwijl de rest van uw oudere netwerk perfect aangesloten blijft.

Ingebedde DHCP-server
De DWL-2000AP+ is met een ingebedde DHCP-server uitgerust die zodra hij geactiveerd wordt, automatisch de IP-adressen aan draadloze clients toekent Door dit unieke kenmerk is de DWL-2000AP+ een ideale oplossing om snel een draadloos lokaal netwerk (WLAN) in kantoren of andere werkomgevingen evenals bij demonstraties en andere speciale evenementen op te zetten en uit te breiden.

Productkenmerken:
Draadloos LAN volgens de standaard 802.11g
Datatransmissiesnelheid tot 54 Mbps *
Werkelijke doorvoer 8x sneller dan die van 802.11b apparaten **
Compatibel met de 802.11b/b+ standaarden
Dynamische schaalverdeling van de datatransmissiesnelheid op 1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12,18, 22, 24, 36, 48 en 54 Mbps
Maximale betrouwbaarheid, doorvoer en verbinding met automatische omschakeling van de datatransmissiesnelheid
Sterkere door de gebruiker te kiezen 64/128/256-bits WEP-datacodering
4 werkingsmodi: Access Point, point-to-point draadloze brugverbinding, point-to-multipoint draadloze brugverbinding, draadloze client-verbinding
10/100BASE-TX-poort met auto MDI/MDIX
DHCP-client/server
Web-gebaseerde configuratie
Beheertoepassing ondersteunt Windows 98 SE, 2000, ME, XP
Korte samenvatting D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+, 54 Mbit/s, 2.4 - 2.4835, CCK,DBPSK,DQPSK, DHCP client/server, Ethernet, Fast Ethernet, External dipole antenna & Internal embedded antenna
Lange samenvatting D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Frequentieband: 2.4 - 2.4835, Modulatie: CCK,DBPSK,DQPSK. Beheerprotocollen: DHCP client/server, Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet. Soort antenne: External dipole antenna & Internal embedded antenna. Stroomvoorziening: 5 VDC +/- 5%, 2.5A, Afgegeven vermogen: 802.11b: 16dBm; 802.11g: 14dBm. LED-indicatoren: LAN, Stroom, WLAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Wireless Access Point WL-2000AP+ 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.4835
Modulatie
Modulation is the process of varying one or more properties of a periodic waveform, called the carrier signal (High Frequency Signal), with a modulating signal which typically contains information to be transmitted. The aim of digital modulation is to transfer a digital bit stream over an analog bandpass channel, for example over the public switched telephone network (where a bandpass filter limits the frequency range to between 300 and 3400 Hz), or over a limited radio frequency band. The aim of analog modulation is to transfer an analog baseband (or lowpass) signal, for example an audio signal or TV signal, over an analog bandpass channel at a different frequency, for example over a limited radio frequency band or a cable TV network channel.
CCK, DBPSK, DQPSK
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
DHCP client/server
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
External dipole antenna & Internal embedded antenna
Energie
Afgegeven vermogen
802.11b: 16dBm; 802.11g: 14dBm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5 VDC +/- 5%, 2.5A
Design
LED-indicatoren
LAN, Stroom, WLAN
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
142 x 109 x 31 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
243 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
• AP Manager software
• Acrobat Reader 5.0
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11g: 6/9/12/18/24/36/48/54Mbps; 802.11b+: up to 22Mbps; 802.11b: 1/2/5.5/11Mbps
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
100 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
400m
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,1 Gbit/s
Netwerkfuncties
LAN, WLAN
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11b+, IEEE 802.11g
Rack-montage
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
Yes
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
CE/R&TTE
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
10/100Base-TX port (auto MDI/MDIX)
Power Adapter port
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X