Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DSL-564T/EU
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21692
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router

ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B)
Meer>>>

D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router.
Deze router combineert gatewayfuncties voor internet met een ingebouwde ADSL-modem met een 4-poorts-switch. Hiermee kunt uw thuis en op een klein kantoor voordelig een ADSL-lijn en ISP-account delen. Vier 10/100Mbps Fast Ethernet switchpoorten verzorgen vlotte verbindingen met werkstations en servers. De modem ondersteunt ADSL full rate en goedkoop G.lite rate, alsmede vaste verbindingen en inbelverbindingen om de ISP-kosten te drukken.

Het apparaat wijst automatisch IP-adressen aan uw kantoorgebruikers toe, terwijl deze adressen voor anderen op het internet afgeschermd worden. Bovendien kan het bepaalde poorten blokkeren en omleiden om de diensten te beperken waartoe externe gebruikers op uw netwerk toegang hebben. Virtuele server mapping wordt gebruikt om diensten opnieuw aan meerdere servers toe te wijzen. U kunt de router op zodanige wijze instellen dat afzonderlijke FTP-, web- en spelservers met meerdere spelers toelating krijgen om hetzelfde op internet zichtbare IP-adres te delen zonder dat de beveiliging van uw servers en werkstations tegen hackers gevaar loopt.

Het apparaat ondersteunt UPnP voor eenvoudige en krachtige verbindingen tussen heterogene gestandaardiseerde netwerkapparatuur. Computers kunnen rechtstreeks communiceren met het apparaat om UDP/TCP-poorten automatisch te openen en te sluiten. Het voorziet in maximale veiligheid zonder dat de functionaliteit van de on-line toepassingen wordt aangetast.

Productkenmerken:
Ingebouwde ADSL-modem die G.992.1 G.dmt full rate, G.992.2 G.lite, ANSI T1.413 punt 2 ondersteunt
G.994.1 (G.hs) automatische afstemming van verschillende ADSL- flavors
Annex B
4 10/100Mbps switchpoorten met IP-multicast ondersteuning
Ethernet met brug via ATM, PPP en IP via ATM, PPP via Ethernet
Nauwkeurige vormgeving van ATM-verkeer
Routeerprotocol ondersteunt RIP-1, RIP-2, statisch routeren
Ingebouwde NAT, DHCP-server
Ondersteuning van virtueel particulier netwerk (VPN)-doorvoer
DMZ- en virtuele server mapping-ondersteuning
PAP/CHAP authenticatie, beheerwachtwoorden via Telnet en het internet
Ingebouwde MIB's voor SNMP-beheer
Web-gebaseerde configuratiesetup
Opwaardeerbare TFTP en HTTP firmware
Geschikt voor UPnP
Korte samenvatting D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router:
Deze korte samenvatting van de D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B), RIP-1,RIP-2, Ethernet, ATM, Fast Ethernet, PPP, ADSL Lite, ADSL, T-DSL, Telnet, HTTP, VPN passthrough, 300 g, 0,1 Gbit/s
Lange samenvatting D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router :

D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B). Routing protocols: RIP-1,RIP-2, Datalink-protocollen: Ethernet, ATM, Fast Ethernet, PPP, ADSL Lite, ADSL, T-DSL, Beheerprotocollen: Telnet, HTTP. VPN eigenschappen: VPN passthrough. Gewicht: 300 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 310 x 142 x 117 mm, Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link ADSL-router met ingebouwde 4-poorts switch (Annex B) bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Protocollen
Routing protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
RIP-1, RIP-2
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, ATM, Fast Ethernet, PPP, ADSL Lite, ADSL, T-DSL
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Telnet, HTTP
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
VPN passthrough
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
300 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
310 x 142 x 117 mm
X