X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Fast Ethernet Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DP-301P+/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 mrt 2017 18:31:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 158411
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server:
De korte redactionele beschrijving van D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server
1-poorts printserver in zakformaat

Marketingtekst D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server.
Fast Ethernet printserver van zakformaat
De nieuwe Fast Ethernet printserver van D-Link is een apparaat van zakformaat dat op een parallelle printer aangesloten kan worden. Met dit apparaat kan de parallelle printer bestanden van een groot aantal Fast Ethernet-netwerkgebruikers afdrukken. Dit apparaat in zakformaat, dat zowel met pc als met Macintosh functioneert, is kostenbesparend omdat niet elk werkstation met een specifieke printer uitgerust hoeft te worden. Meerdere computers kunnen één printer delen; de printserver plaatst de printbestanden van de gebruikers in een wachtrij, zodat de printer deze één voor één kan afprinten. Via de DP-301P+ kunnen netwerkgebruikers met toegang tot internet die Windows 95, 98, 2000 of NT ofwel Unix, Linux of MacOS gebruiken bestanden transparant op de gemeenschappelijke printer afdrukken.

Aan de éne kant van de DP-301P+ bevindt zich een 36-pin snelle Centronics parallelle poort die rechtstreeks zonder printerkabel op de printer aangesloten kan worden; aan de andere kant zit een 10/100Mbps dual speed LAN-poort die hetzij met een Ethernet- of met een Fast Ethernet-netwerk verbonden is. Deze LAN-poort detecteert automatisch de netwerksnelheid (10 Mbps of 100Mbps) en stelt zichzelf op grond daarvan bij. Deze één-poort printserver is kosteneffectief en vormt de meest geschikte oplossing voor een klein thuis- of kantoornetwerk. Grote werkgroepen met over verschillende plaatsen verspreide printers kunnen echter ook baat hebben bij de installatie van meerdere DP-301P+ printservers.

Veelzijdig beheerprogramma
De DP-301P+ is eenvoudig te configureren met behulp van een webbrowser of een gebruikersvriendelijke GUI onder Windows. Telnet-ondersteuning impliceert dat de beheerder de printserver tevens vanuit om het even welk station van een Unix- of TCP/IP-netwerk kan configureren en onderhouden

Snelle printerpoort
De printerpoort van de printserver maakt gebruik van de nieuwste IEEE 1284 standaard. Deze hogesnelheidspoort, in combinatie met een grote ingebouwde RAM-buffer, maakt snel afdrukken mogelijk en voorkomt de opeenhoping van af te drukken bestanden op het netwerk.

Bovendien ondersteunt de DP-301P+ het directionele PJL-protocol van HP, waardoor tweerichtingscommunicatie tussen een beheerstation en printers met PJL-ondersteuning mogelijk is, zoals bijvoorbeeld HP-laserprinters uit het hoge-kwaliteitssegment. Hierdoor kunnen gebruikers de printerstatus zoals 'papier op', 'te weinig inkt' en 'papieropstopping' op afstand in de gaten houden zonder naar de printer hoeven te lopen.Productkenmerken:

Ondersteunt één parallelle printer via de Centronics-poort
10/100Mbps 100BaseTX-interface (RJ45)
Ondersteunt Windows & Unix besturingssystemen
Ondersteunt TCP/IP, NetBEUI & AppleTalk protocollen
Configuratie & beheer via webbrowser
Korte samenvatting D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server:
Deze korte samenvatting van de D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Fast Ethernet Print Server, Ethernet LAN, 56 mm, 90 mm, 26 mm, 147 g, 0 - 50 °C
Lange samenvatting D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Fast Ethernet Print Server Ethernet LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link Fast Ethernet Print Server. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN. Breedte: 56 mm, Diepte: 90 mm, Hoogte: 26 mm. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 56 x 90 x 26 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
26 mm
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
56 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
90 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
147 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
56 x 90 x 26 mm