X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DKVM-2KU
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DKVM-2KU show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0790069254970
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 151193
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link DKVM-2KU KVM-switch:
De korte redactionele beschrijving van D-Link DKVM-2KU KVM-switch
DKVM-2KU, KVM-switch kit met USB-poort voor aansluiting van twee computers

Marketingtekst D-Link DKVM-2KU KVM-switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DKVM-2KU KVM-switch.
Heeft u twee computers en wilt u deze tegelijkertijd kunnen aansturen met behulp van één muis, toetsenbord en monitor? Wilt u bovendien dat deze twee computers een USB-unit zoals een USB-printer, -scanner of -kaartlezer kunnen delen? Dan is de DKVM-2KU dé oplossing voor u.

DKVM-2KU is een switch-kit voor toetsenbord, video en muis met USB 2.0 poort waarmee u 2 servers/pc’s kunt aansturen via één muis, toetsenbord en monitor. Tevens kunnen deze computers via de USB-poort gezamenlijk gebruikmaken van een USB-unit. De DKVM-2KU bestaat uit een 2-poorts KVM-switch met geïntegreerde kabels om twee computers op aan te sluiten en een USB 2.0 poort waarmee de computers een USB-printer, -scanner, -kaartlezer of andere USB-unit kunnen delen.

De DKVM-2KU ondersteunt VGA, SVGA en MultiSync-monitors met een resolutie van maximaal 2048x1536 bij 72Hz evenals Microsoft IntelliMouse, IntelliMouse met IntelliEye, IntelliMouse Explorer en Logitech FirstMouse+ en MouseMan+.

Producteigenschappen:
- KVM-switch voor het aansturen van twee computers
- Geïntegreerde kabelkit voor de KVM-poorten
- Een USB 2.0 poort voor het delen van USB-units
- Ruimtebesparing op uw bureau of in uw thuiskantoor
- Statuslampjes (LED indicators) op voorpaneel geven aan welke de computer actief is
- Sneltoetsen en drukknop op voorpaneel voor eenvoudig overschakelen
- Ondersteuning voor SVGA, VGA en MultiSync-monitors
- Ondersteuning van maximale resolutie van 2048 x 1536
- Getest in combinatie met MS Intellimouse, Intellimouse met IntelliEye, IntelliMouse Explorer, Logitech FirstMouse+ en MouseMan+
Korte samenvatting D-Link DKVM-2KU KVM-switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link DKVM-2KU KVM-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DKVM-2KU, 0 - 40 °C, -20 - 60 °C, 0 - 80 procent, 104 mm, 62 mm, 28 mm
Lange samenvatting D-Link DKVM-2KU KVM-switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DKVM-2KU KVM-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link DKVM-2KU. Breedte: 104 mm, Diepte: 62 mm, Hoogte: 28 mm. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Afmetingen (BxDxH): 104 x 62 x 28 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 80 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
104 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
62 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
28 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
420 g
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
104 x 62 x 28 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Ports:
1x USB
1x VGA
1x PS/2 Keyboard
1x PS/2 Mouse
Connectors:
2x USB
2x VGA
2x PS/2 Mouse
2x PS/2 Keyboard