Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ethernet Broadband Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DIR-100/B
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14734
Deze statistiek is gebaseerd op de 73900 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72184 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 okt 2017 23:12:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router

Ethernet-breedbandrouter
Meer>>>

D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router.
- Internet delen via kabel-/DSL-modem
- WAN-poort ondersteunt PPPoE voor verbinding op verzoek
- Firewall met functies zoals NAT, MAC/IP/URL-filtering, domeinblokkering en scheduling

De D-Link DIR-100-breedbandrouter maakt het mogelijk dat een groep gebruikers een breedbandinternetverbinding deelt via een DSL- of kabelmodem. Deze router kan gemakkelijk worden ingesteld en gebruikt en is ideaal voor thuisgebruikers en kleine bedrijven die voor het eerst een netwerk opzetten.

Goede prestaties
De DIR-100-breedbandrouter gebruikt het nieuwste chipsetontwerp dat zeer hoge prestaties combineert met lagere basiskosten.

Quality of Service (QoS)
De DIR-100 ondersteunt Quality of Service (QoS) door prioriteit te geven aan verkeer dat gevoelig is voor vertraging, zoals internettelefonie, streaming multimedia of online games. Hierdoor hebben gebruikers een ononderbroken verbinding en ondervinden ze geen hinder van netwerkopstoppingen.

Totale netwerkbeveiliging
De DIR-100-router bevat een SPI-firewall (Stateful Packet Inspection) voor bescherming tegen DoS-aanvallen (Denial of Service) via internet. SPI controleert de inhoud van de headers van alle binnenkomende pakketten alvorens te besluiten welke pakketten worden doorgelaten. De toegangscontrole maakt gebruik van pakketfiltering op basis van poortnummer en MAC/IP-bron- en doeladressen.
Met Virtual Server Mapping kan ervoor worden gezorgd dat alleen specifieke services op een lokale server, zoals web, FTP of games, toegankelijk zijn via internet, zodat de rest van de computer beveiligd blijft tegen hackers. Elk van de ingebouwde LAN-poorten van de router kan zo nodig fungeren als DMZ-poort. Via ouderlijk toezicht kunnen ouders en netwerkbeheerders ongeschikte URL's uitfilteren, domeinen blokkeren en bepalen op welke tijdstippen internettoegang is toegestaan.

Eenvoudige configuratie
De DIR-100 wordt geleverd met D-Link Click’n Connect, de interactieve installatiewizard. Met deze wizard kan iedereen zonder technische kennis binnen enkele minuten de router installeren en verbinding maken met internet, eenvoudig door de product-cd te starten. In slechts enkele stappen wordt de gebruiker geholpen de fysieke aansluitingen (stroom en kabel) tot stand te brengen, de basisinstellingen voor het apparaat te configureren en verbinding te maken met de internetprovider.
Korte samenvatting D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router:
Deze korte samenvatting van de D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Ethernet Broadband Router, IEEE 802.3x, Ethernet, Ethernet, Fast Ethernet, HTTP, IP address, URL, PPTP pass-through IPSec pass-through L2TP pass-through
Lange samenvatting D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router :

D-Link Ethernet Broadband Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.3x. Wissel protocols: Ethernet, Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Beheerprotocollen: HTTP. Filterbeschrijving: IP address, URL, VPN eigenschappen: PPTP pass-through IPSec pass-through L2TP pass-through. Gewicht: 228 g. Certificering: FCC Class B CE C-Tick UL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Ethernet Broadband Router bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45 1 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45 ( WAN )
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
No
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.3x
ISDN-aansluiting
No
Protocollen
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP
Beveiliging
MAC adres filtering
Yes
Filterbeschrijving
Het type filter dat gebruikt wordt
IP address, URL
NAT functionality
Yes
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
PPTP pass-through IPSec pass-through L2TP pass-through
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
228 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Certificaten
Certificering
FCC Class B CE C-Tick UL
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
DC 5V 1.2A
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 114 x 32 mm
Netwerkfuncties
PPTP, L2TP, IPSec, PPPoE
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
X