X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DI-704P/E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DI-704P/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:23:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 23884
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: One Year
Lange productnaam D-Link DI-704P/E router:
De korte redactionele beschrijving van D-Link DI-704P/E router
IP-router voor DSL-/kabelmodems met 4-poorts switch

Marketingtekst D-Link DI-704P/E router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DI-704P/E router.
Met ingebouwde switchpoorten en parallelle printserver - Deze internetgateways stellen u in de gelegenheid om één enkele WAN-lijn en internet ISP-account te delen met een groep thuis- of kantoorgebruikers.

Dankzij deze apparatuur, die ontworpen is om kosten op uw thuis- en kleine-kantoornetwerken te besparen, hoeft u geen afzonderlijke modem voor elke computer meer te installeren.

Elke gateway brengt een verbinding tot stand met een groep gebruikers via de ingebouwde Fast Ethernet LAN-switchpoorten. Deze poorten besparen u de kosten en moeite van de aankoop en installatie van een afzonderlijke Fast Ethernet switch.

Om iedereen in staat te stellen zich op het internet aan te melden maakt de gateway automatisch een IP-adres aan voor elke computer, waardoor de aanmeldingsprocedure voor iedereen vereenvoudigd wordt en ieders computeradres op het internet verborgen blijft, zodat het voor hackers moeilijk wordt een computer op uw netwerk aan te vallen.

De aansluiting op internet is mogelijk via een 10BASE-T poort, vanwaar u aansluit op een breedband ADSL- of kabelmodem. Met deze gateway kunt u tunnels met meerdere poorten voor internetspelletjes, videovergadering en internettelefonie opzetten en vervolgens de DMZ hostfunctie gebruiken om een netwerkcomputer volledig aan het internet bloot te stellen.

Twee beschermingsniveaus tegen buitenstaanders -- Ten eerste maskeert de gateway de IP-adressen van uw kantoormedewerkers voor anderen op het internet, zodat het voor hackers moeilijker wordt een computer op uw netwerk aan te vallen. En ten tweede kan hij bepaalde poorten blokkeren en omleiden om de diensten te beperken waartoe externe gebruikers op uw netwerk toegang hebben.

Virtuele server mapping
Deze functie kan gebruikt worden om diensten toe te wijzen aan meerdere servers. U kunt de gateway op zodanige wijze instellen dat afzonderlijke FTP-, web- en spelservers met meerdere spelers toelating krijgen om hetzelfde op internet zichtbare IP-adres te delen zonder dat de beveiliging van uw servers en werkstations tegen hackers gevaar loopt.

DMZ host-ondersteuning
Het is mogelijk om een DMZ-instelling toe te passen op een welbepaalde client achter de gateway, zodat die geheel en al aan het internet wordt blootgesteld en volledige compatibiliteit met de internettoepassingen wordt gewaarborgd, zelfs zonder dat de specifieke poorten bekend zijn.

IP-protocol ondersteunende ingebouwde printserver
U kunt rechtstreeks een parallelle printer op de ingebouwde printerpoort aansluiten voor gemeenschappelijk gebruik. Fast Ethernet-gebruikers kunnen webpagina's en andere bestanden met deze printer afdrukken.Productkenmerken:


Eén 10BASE-T Ethernet poort voor DSL-/kabelmodem aansluiting
Vier 10/100Mbps Fast Ethernet LAN-switchpoorten
Eén parallelle printerpoort
Ingebouwde NAT, DHCP-server
Modem en ISP-account met LAN-gebruikers delen
Tot 253 gelijktijdige computeraansluitingen op internet
Statische en dynamische toewijzing van IP-nummer voor LAN-gebruikers
Met toegangscontrole kunt u de rechten voor internettoegang voor geselecteerde netwerkgebruikers instellen
VPN PPTP doorvoersessie, DMZ host-ondersteuning
Virtuele server-ondersteuning

Korte samenvatting D-Link DI-704P/E router:
Deze korte samenvatting van de D-Link DI-704P/E router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DI-704P/E, IEEE 802.3 10Base-T Ethernet; IEEE 802.3u 100Base-TX Fast Ethernet; IEEE 802.3 NWay, PPTP L2TP IPSec , 0 - 55 °C, 118 x 192 x 31 mm, Bedraad
Lange samenvatting D-Link DI-704P/E router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DI-704P/E router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link DI-704P/E. Beheerprotocollen: IEEE 802.3 10Base-T Ethernet; IEEE 802.3u 100Base-TX Fast Ethernet; IEEE 802.3 NWay. VPN eigenschappen: PPTP L2TP IPSec . Gewicht: 310 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 118 x 192 x 31 mm, Connectiviteitstechnologie: Bedraad
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x WAN
4 x LAN
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting*
A digital subscriber line (DSL) connection is a connection of a computer or router to a telephone line which provides the digital subscriber line service, for connectivity to the Internet.Types of connections include USB and RJ45 (for Ethernet).
Yes
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.3 10Base-T Ethernet; IEEE 802.3u 100Base-TX Fast Ethernet; IEEE 802.3 NWay
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
PPTP
L2TP
IPSec
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
310 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
118 x 192 x 31 mm
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
D-Link DI-604/E ADSL Ethernet LAN Zwart, Roestvrijstaal router
D-Link DI-604/E ADSL Ethernet LAN Zwart, Roestvrijstaal router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DI-604/E
EUR 84,70
(excl. VAT)
EUR 97,40(incl. VAT)
Sitecom DC-202 router
Sitecom DC-202 router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DC-202
 — 
Eminent (RTPR01) E-Tech Router with Printserver
Eminent (RTPR01) E-Tech Router with Printserver
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
7445
 — 
Eminent (RTBR04) E-Tech Router
Eminent (RTBR04) E-Tech Router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
7451
 — 
SMC

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 64978 channel partners already
SMC Barricade SMCBR14UP Ethernet LAN
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SMCBR14UP EU
 — 
Eminent (ABRT03) ADSL Modemrouter Annex B
Eminent (ABRT03) ADSL Modemrouter Annex B
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
7418
 — 
US Robotics

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 64978 channel partners already
US Robotics BROADBAND ROUTER
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
USR848003
 — 
US Robotics

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 64978 channel partners already
US Robotics Broadband Router plus Print Server and Backup Port
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
USR848000A
 —