X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DI-624+DWL-G132
Categorie : draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21923
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter:
De korte redactionele beschrijving van D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter
Draadloze 4-poorts router DI-624 + Draadloos netwerk adapter DWL-G132

Marketingtekst D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter.
Met deze set, bestaande uit de DI-624 router en de DWL-G132 Wireless USB Adapter kun je een compleet draadloos netwerk opzetten. De DI-624 is een 802.11g router waar je niet omheen kunt als je een draadloos netwerk op wilt zetten.

Uitgebreid met de D-Link 108G kan de DI-624 draadloze snelheden bereiken die tot 15 keer hoger liggen dan in een zuivere D-Link 108G-omgeving door nieuwe draadloze technieken toe te passen zoals packet-bursting, FastFrame, compressie & codering en turbo-modus. Dit levert een bandbreedte die groot genoeg is om met toepassingen als video-/audiostreaming en video op aanvraag (VoD) te werken.

De DI-624 is voorzien van het allernieuwste in geavanceerde siliconen chip-technologie, waaronder verhoogde veiligheid om uw draadloze communicatieverbindingen tegen indringers te beschermen. Hij is bovendien voorzien van alle kenmerken van D-Links eigen robuuste firewall beveiliging. De DI-624 is ideaal voor degenen die hun eerste draadloze netwerk willen opzetten én voor geavanceerdere gebruikers die over aanvullende beheerinstellingen en beleid-gebaseerde inhoudfiltering willen beschikken. Filters kunnen ingesteld worden op basis van MAC-adres, IP-adres, URL- en/of domeinnaam. Een eenvoudige maar intelligente web-gebaseerde installatiewizard helpt de gebruiker van de DI-624 snel en veilig computers met elkaar te verbinden om hoge-snelheid internet, bestanden, middelen en spelletjes te delen of gewoon onderling te communiceren. Een geïntegreerde 4-poorts switch maakt rechtstreekse verbinding voor maximaal vier computers mogelijk.

De DWL-G132 draadloze USB-adapter is een handige oplossing voor het draadloos aansluiten van een desktop- of notebook-computer. In plaats van Ethernet-kabels op uw notebook aan te sluiten of de behuizing van uw pc open te schroeven, hoeft u de DWL-G132 alleen maar op een vrije USB-poort aan te sluiten om draadloos verbinding te maken met een 802.11g-netwerk.

De DWL-G132 maakt gebruik van geavanceerde draadloze technologie en levert daardoor niet alleen ongekende prestaties, maar is ook compatibel met vrijwel elke pc of notebook. Met een maximale draadloze overdrachtsnelheid van 108Mbps kunnen grote bestanden snel worden uitgewisseld met de DWL-G132 en met deze snelheid is het bovendien mogelijk streaming video te bekijken.

De DWL-G132 draadloze USB-adapter wordt geleverd met een intuïtief te begrijpen configuratieprogramma dat u kunt gebruiken om andere draadloze netwerken in de buurt op te sporen en hiermee desgewenst een verbinding tot stand kunt brengen. U kunt het hulpprogramma ook gebruiken om gedetailleerde verbindingsprofielen aan te maken van netwerken die u regelmatig bezoekt. Bovendien kunt u ondersteuning voor WPA en 802.1x inschakelen voor uitgebreide gegevensencryptie en gebruikersverificatie.

Net als alle andere draadloze adapters van D-Link kan de DWL-G132 draadloze USB-adapter worden gebruikt in de peer-to-peer-modus (ad-hoc) om rechtstreeks verbinding te maken met andere draadloze computers die 802.11b/g ondersteunen of in de clientmodus (infrastructuur) om via een access point of router met andere gebruikers te communiceren.
Korte samenvatting D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter, 128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA
Lange samenvatting D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link DI-624 4 port wireless router + DWL-G132 wireless network adapter. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA
Overige specificaties
xDSL-verbinding
Yes
Bandbreedte
2,4 GHz
Max. overdrachtssnelheid
0,108 Gbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
D-Link DI-624/E Fast Ethernet Zwart, Roestvrijstaal draadloze router
D-Link DI-624/E Fast Ethernet Zwart, Roestvrijstaal draadloze router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DI-624/E
EUR 121,39
(excl. VAT)
EUR 139,59(incl. VAT)