Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AirPlus 22Mbps Wireless IP Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DI-614+/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34937
Deze statistiek is gebaseerd op de 69191 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67430 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:30:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router :
De korte redactionele beschrijving van D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router

D-Link AirPlus 22 Mbps draadloze IP-router
Meer>>>

D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router.
Dit geïntegreerde toegangsapparaat combineert internetgatewayfuncties met een draadloos LAN en een Fast Ethernet switch. Dit voor bedrijven ontwikkelde toestel bespaart u de kosten van het installeren van een aparte modem en ISP-lijn voor elke computer, doordat het voorziet in een vlotte verbinding met uw kantoorgebruikers, met of zonder netwerkkabels. Het kan ook op commerciële en publieke locaties geïnstalleerd worden zoals hotels, luchthavens en tentoonstellingshallen, zodat u gebruikers tegen betaling de mogelijkheid geeft om draadloos op het internet te gaan.

Dit ingebouwde en draadloze apparaat levert snelheden tot 22 Mbps, tweemaal de 11 Mbps die normaal is voor de meeste 802.11b draadloze apparaten, maar binnen de standaard en compatibel met alle 802.11b apparaten.

De ingebouwde NAT en DHCP-server maakt automatisch voor elke computer een IP-nummer aan, waardoor het voor iedereen eenvoudiger wordt om zich aan te melden.

De aansluiting op internet is mogelijk via een Ethernet poort, vanwaar u een breedband DSL- of kabelmodem kunt aanhaken.

Netwerkveiligheid
- Omvat (1) NAT-beveiliging, plus VPN-doorvoer voor extra veiligheid, (2) Virtuele server mapping om diensten opnieuw aan meerdere servers toe te wijzen.(3) Bescherming voor draadloze gebruikers wordt verschaft via een 256-bit sterke WEP-versleutelingsschema.

DMZ-host
- U kunt alle ingebouwde LAN-poorten configureren om als DMZ-poort te fungeren. Afzonderlijke FTP, web- en spelservers voor spelletjes met meerdere spelers kunnen hetzelfde op internet zichtbare IP-adres van de DMZ-poort delen. Hiermee kunt u webpagina's en e-commerce opzetten en gebruikers de gelegenheid geven internetspelletjes te spelen terwijl voor de rest van uw LAN de beveiliging van kracht blijft.

UPnP-ondersteuning
- Voor eenvoudige en krachtige verbindingen tussen heterogene gestandaardiseerde netwerkapparatuur. Computers kunnen rechtstreeks met de router communiceren om de UDP/TCP-poorten automatisch te openen en te sluiten om zoveel mogelijk baat van de geleverde veiligheid te hebben, zonder dat de functionaliteit van de on-line toepassingen wordt aangetast.

Network Time Protocol (NTP)
- waarmee u een tijdserver achter de router kunt installeren om de tijd voor uw netwerkomgeving te synchroniseren. Dit beschermt u tegen de risico's die inherent aan internet verbonden zijn, minimaliseert de van buiten komende risico's en maximaliseert de nauwkeurige tijdsinstelling van uw netwerk.

Productkenmerken:

- DSL/kabelmodem om internet te delen
- Vier 10/100 Mbps switchpoorten
- Eén 10BASE-T poort voor ADSL-/kabelmodem aansluiting
- Geïntegeerd verhoogd IEEE 802.11b 22 Mbps WLAN-toegangspunt
Korte samenvatting D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router:
Deze korte samenvatting van de D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, 256-bit WEP, 22 g, 0 - 55 °C, 109 x 142 x 31 mm, 0,022 Gbit/s
Lange samenvatting D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router :

D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 256-bit WEP. Gewicht: 22 g. Afmetingen (BxDxH): 109 x 142 x 31 mm, Max. overdrachtssnelheid: 0,022 Gbit/s, Overdrachtssnelheid: 22 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
256-bit WEP
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
22 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
22 Mbit/s
xDSL-verbinding
Yes
Max. overdrachtssnelheid
0,022 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
109 x 142 x 31 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor D-Link AirPlus 22Mbps Wireless IP Router. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 76 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
76%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link DI-514/E Fast Ethernet Zwart, Zilver draadloze router D-Link DI-514/E Fast Ethernet Zwart, Zilver draadloze router
(show image)
DI-514/E DI-514/E EUR 115,19
(excl. VAT)
EUR 132,47 (incl. VAT)
Netgear RP614 Netgear RP614
(show image)
RP614FS RP614  — 
SMC

SMC ADSL2 Barricade Router
(show image)
SMC7904BRA EU ADSL2 Barricade Router  — 
Eminent (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431 Eminent (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431
(show image)
7431 (WGRT04) Specs E-Tech Router 7431  — 
SMC

SMC ADSL2 Barricade Router draadloze router
(show image)
SMC7904BRA NE ADSL2 Barricade Router  — 
X