X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GamerLounge High Performance Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DGL-4100/E
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:44:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12549
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Diagram (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router:
De korte redactionele beschrijving van D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router
Gigabit Ethernet-router voor online gaming

Marketingtekst D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router.
Neem geen genoegen met eenvoudige netwerktechnologie en maak kennis met de evolutie op netwerkgebied. Met de nieuwe, hypermoderne GamerLounge™ Gigabit gaming-router van D-Link kunt u niet alleen breedbandinternet delen, maar ook de doorvoersnelheid van het netwerk aanzienlijk verbeteren en nog beter presteren in online games. De DGL-4100 maakt hiervoor gebruik van de technologie GameFuel™ Priority.

De perfecte oplossing voor online games
· Met de introductie van GameFuel ™ Priority kunnen gebruikers die vaak online games spelen eindelijk zonder onderbreking en vertraging de strijd aangaan met andere gamers.
· De router is voorzien van functies die speciaal gericht zijn op het optimaal online spelen van games. Dit betekent onder andere maximale flexibiliteit bij het bepalen van de configuratie en prestaties.
· Gigabit Ethernet-prestaties
· De DGL-4100 is ontworpen voor het Gamers Network.

Geavanceerde technologie voor nu en de toekomst
· De belangrijkste voordelen van GameFuel ™ Priority zijn minder vertraging en hogere efficiency en prestaties van het netwerk.
· Netwerkverkeer wordt intelligent beheerd en krijgt automatisch een prioriteit toegewezen om toepassingen die veel bandbreedte nodig hebben nog beter te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan VoIP- en multimediatoepassingen.
· Zeer snelle processor voor ondersteuning van duizenden gelijktijdige verbindingen – ideaal voor P2P-toepassingen en interactiviteit tussen verschillende deelnemers aan een online game.
· Multitasking tussen andere toepassingen zonder kwaliteitsverlies op de game-verbinding.
· Vooraf geconfigureerde poorten met ruimte voor maximaal 256 beleidsregels voor games en toepassingen.
· Instelbare opties voor het toevoegen of wijzigen van nieuwe toepassingen of game-configuraties.

Positieve intimidatie
· Eén Fast Ethernet 10/100 WAN-poort die ondersteuning biedt voor vrijwel alle breedband-internetverbindingen
· Vier Gigabit Ethernet 10/100/1000 auto-sensing LAN-poorten
· Zeer gebruiksvriendelijke webinterface voor naadloos apparaatbeheer

Speel online games en beveilig uw netwerk
· De geïntegreerde beveiligingsfuncties SPI (Stateful Packet Inspection) en NAT (Network Address Translation) helpen u bij het beveiligen van uw netwerk.
· Definieer veelzijdige beleidsregels voor toegangscontrole om zo netwerktoegang te regelen op basis van tijd, datum, websites en/of toepassingen.
· Ondersteuning van VPN (Virtual Private Network) pass-through voor het opzetten van een veilige verbinding met bedrijfsnetwerken.
Korte samenvatting D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router:
Deze korte samenvatting van de D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link GamerLounge High Performance Router, IEEE 802.3,IEEE 802.3u, LAN, Stroom, WAN, 256 MB, 1 Gbit/s, 116,84 x 190,5 x 35 mm
Lange samenvatting D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link GamerLounge High Performance Router bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link GamerLounge High Performance Router. Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE 802.3u. LED-indicatoren: LAN, Stroom, WAN. Minimale RAM: 256 MB. Max. overdrachtssnelheid: 1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 116,84 x 190,5 x 35 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Design
LED-indicatoren
LAN, Stroom, WAN
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
116,84 x 190,5 x 35 mm