X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RPSU 220V AC f DES-6300
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-6310
Categorie :
A power supply unit (PSU) converts mains AC to low-voltage regulated DC power for the internal components of a computer.
voedingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:09:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9565
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link RPSU 220V AC f DES-6300:
De korte redactionele beschrijving van D-Link RPSU 220V AC f DES-6300
RPSU 220V AC f DES-6300

Marketingtekst D-Link RPSU 220V AC f DES-6300

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link RPSU 220V AC f DES-6300.
• Redundant Backup for Continuous Operation
• Hot Swappable Capability Allows Change of Power Supply Without Turning Power OFF
• Power Management Function Enabled
• Revolving Handles for Easy Removal
• Ventalation: 60 x 60mm DC Fans x 2 per Power Supply.
Korte samenvatting D-Link RPSU 220V AC f DES-6300:
Deze korte samenvatting van de D-Link RPSU 220V AC f DES-6300-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link RPSU 220V AC f DES-6300
Lange samenvatting D-Link RPSU 220V AC f DES-6300:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link RPSU 220V AC f DES-6300, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link RPSU 220V AC f DES-6300
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs