X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
12-Port 100BaseFX (MT-RJ)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-6304
Categorie :
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:09:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9405
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent:
De korte redactionele beschrijving van D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent
12-Port 100BaseFX (MT-RJ)

Marketingtekst D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent.
IEEE 802.3u 100BASE-FX standard
- 12 100Mbps fiber ports (MT-RJ connectors)
- Full duplex support
- IEEE 802.3x Flow Control
- Cables:
50, 62.5/125 micron multi-mode fiber (2 km max.)
- LED report (per port): Link/Act
Bridge support only
Quality of Service (QoS)
(Classification & Prioritization)
- Layer 2:
Priority bits (IEEE 802.1p standard)
Korte samenvatting D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent:
Deze korte samenvatting van de D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ), 0,1 Gbit/s, 16 MB
Lange samenvatting D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ) Intern 0.1Gbit/s switchcomponent, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link 12-Port 100BaseFX (MT-RJ). Overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s. Intern geheugen: 16 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,1 Gbit/s
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Technische details
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes