X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth 1.2 Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DBT-122
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 72380
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam D-Link Bluetooth 1.2 Adapter:
De korte redactionele beschrijving van D-Link Bluetooth 1.2 Adapter
Draadloze USB Bluetooth 1.2 Adapter

Marketingtekst D-Link Bluetooth 1.2 Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Bluetooth 1.2 Adapter.
DBT-122 is een handige en compacte (even klein als een USB-geheugenkaart) USB Bluetooth-adapter die het voor uw computer mogelijk maakt te communiceren met andere Bluetooth-producten zoals mobiele telefoons, printers of handcomputers (PDA’s). De ingebouwde 128-bits encryptie maakt een veilige overdracht van gegevens mogelijk en de DBT-122 kan zowel voor draagbare als desktop computers gebruikt worden, het enige dat u nodig heeft, is een USB-poort.

De DBT-122 is plug & play waardoor deze zeer eenvoudig te installeren is. De bijgevoegde Bluetooth-software maakt hem makkelijk in gebruik en compatibel met andere Bluetooth-eenheden.

Functies:
· USB 1.1
· Bluetooth 1.2
· Ondersteuning voor Adaptive Frequency Hopping (AFH)
· Compact en handig design
· 128-bits encryptie
· Ingebouwde 2dBi-antenne
· Plug & Play
· Ondersteunt Windows XP, 2000, Me en 98
Korte samenvatting D-Link Bluetooth 1.2 Adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Bluetooth 1.2 Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Bluetooth 1.2 Adapter, Draadloos, USB, 0,723 Mbit/s, 2.4 - 2.4835, 2dBi, Pc & notebook
Lange samenvatting D-Link Bluetooth 1.2 Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Bluetooth 1.2 Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
D-Link Bluetooth 1.2 Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 0,723 Mbit/s. Frequentieband: 2.4 - 2.4835. Soort antenne: 2dBi. Compatibiliteit: Pc & notebook
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,723 Mbit/s
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.4835
Antenne
Soort antenne
Type of antenna, also known an aerial, e.g. external, internal.
2dBi
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Pc & notebook
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/2000/Me/98SE
Beveiligingseigenschappen
128-bit data encryption