X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Creative Labs
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
70PF108000038
Categorie :
MP3 is een methode om zeer efficiënt muziek op te slaan op een digitaal apparaat. Deze hoge efficiëntie wordt bereikt door alle frequenties die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor en geluiden die toch te zacht zijn om te horen, uit de muziek te verwijderen. Hierdoor hebben MP3 spelers relatief weinig geheugen nodig en zijn ze dus zeer klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien zitten er in veel modellen geen bewegende onderdelen, waardoor ze ideaal zijn om mee te sporten of onderweg muziek op te luisteren.
MP3/MP4-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Creative Labs: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9313
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 year limited hardware warranty / 90 day service warranty
Lange productnaam Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret:
De korte redactionele beschrijving van Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret
Jukebox Zen Micro 5GB French White
Korte samenvatting Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret:
Deze korte samenvatting van de Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret, HDD, 5 GB, LCD, MP3,WMA, 98 dB, 10 uur
Lange samenvatting Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret. Type opslagmedium: HDD, Totale opslagcapaciteit: 5 GB. Beeldscherm: LCD. Ondersteund audioformaat: MP3,WMA. Signaal/ruis-verhouding: 98 dB. Spraak opnametijd: 10 uur
Creative Labs Zen Micro 5GB USB 2.0 White FR Ret Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.