X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CW54WIFIU
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:00:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11902
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter
Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter

Marketingtekst Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter.
Vind Hotspots & draadloze netwerken en verbind uzelf direct met Internet!
Zoek en vindt Hotspots & draadloze netwerken en verbind uzelf direct met Internet! Met deze Wireless 54Mbps WiFi sensor & 54Mbps USB adapter scant u de omgeving op Hotspots en draadloze netwerken en ziet u meteen of deze beveiligd of open zijn voordat u uw notebook opstart. Nadat u een Hotspot of draadloos netwerk heeft gevonden, kunt u direct toegang krijgen door hetgebruik van de USB adapter in uw notebook. U bent nog maar 1 stap verwijderd van uw verbinding met Internet!
Korte samenvatting Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter, Draadloos, USB, 54 Mbit/s, 1 - 54 Mbps, 120 m, WPA,WPA2
Lange samenvatting Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Wi-Fi Finder & 54Mbps USB Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 1 - 54 Mbps. Maximale afstand: 120 m. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA,WPA2. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP, Netwerkfuncties: Wireless LAN
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 - 54 Mbps
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
120 m
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA, WPA2
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Netwerkfuncties
Draadloze LAN
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP