X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lounge'n'Look Laser Mouse
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CLLMLASERS
Categorie :
De muis is samen met het toetsenbord de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Let u er bij het kopen van een muis op dat u de juiste aansluiting kiest, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer.\
De vier belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB, dit is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.\
- Serieel, dit soort aansluiting is vrij ouderwets. Seriële stekkers zijn trapeziumvormig.
muizen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:15:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44032
Deze statistiek is gebaseerd op de 66800 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65070 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse
Lounge'n'Look Laser Mouse

Marketingtekst Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse.
Met deze draadloze Laser muis heeft u een ergonomisch ontworpen en multifunctioneel apparaat met een buitengewone precisie voor uw computer. De 3 snelkeuze knoppen kunnen worden gebruikt voor een snelstart naar uw favoriete multimedia functie of Internet programma. Inclusief een USB/PS2 plug om de muis zowel op een USB als op een PS2 poort aan te kunnen sluiten, 2 oplaadbare AA batterijen en een USB oplaadstation.
Korte samenvatting Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse, RF Draadloos, Laser, Zwart
Lange samenvatting Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Lounge'n'Look Laser Mouse. Aansluiting: RF Draadloos, Bewegingsdetectietechnologie: Laser. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Invoerapparaat
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
RF Draadloos
Aantal knoppen*
The number of buttons that there are in/on the product.
6
Bewegingsdetectietechnologie*
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Laser
Invoerapparaat
Scroll
Move displayed text or graphics in a particular direction on a computer screen in order to view different parts of them.
Yes
Bewegingsresolutie *
Het aantal beeldpunten dat aanwijsapparaat detecteert per inch.
800 DPI
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic Laser Gaming Mouse
Conceptronic Laser Gaming Mouse
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C08-249
 — 
Conceptronic Wireless Travel Mouse
Conceptronic Wireless Travel Mouse
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C08-257
 —