X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CHD3LAN320
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:20:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13610
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB
Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB

Marketingtekst Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB.
Deel uw data in een netwerk of via het Internet.
Deel en centraliseer video's, muziek, foto's en andere data in uw netwerk ofvia het Internet met deze harddisk. Dankzij de ingebouwde FTP functionaliteitkunt u toegang verkrijgen tot, downloaden van en uploaden naar deze CHD3LAN. Daarnaast is het een ideale back-up oplossing van en voor elke computer in het netwerk.

De harde schijf biedt ook een USB poort zodat u hem eenvoudig op elke computer kunt aansluiten. Dit maakt het u ook mogelijk om bijv. uw zakelijke data mee te nemen naar huis en via uw computer thuis te benaderen en vice versa. U kunt tevens privé folders aanmaken voorzien van een toegangscode.
Korte samenvatting Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB, Ultra-ATA/133, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, CD-ROM, Ethernet, Fast Ethernet
Lange samenvatting Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB 320GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Grab’n’GO Network Hard Disk 320GB. Harde schijf-interface: Ultra-ATA/133. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Minimale systeemeisen: CD-ROM, Netwerkfuncties: Ethernet, Fast Ethernet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
320 GB
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf-interface
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/133
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Ethernet, Fast Ethernet
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet (RJ-45)
1x USB 2.0