X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth CF Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CBTCF
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:20:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9898
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic Bluetooth CF Card:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Bluetooth CF Card
Bluetooth CF Card

Marketingtekst Conceptronic Bluetooth CF Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Bluetooth CF Card.
Met deze Compact Flash Bluetooth™ adapter kunt uw PDA/handheld of notebook draadloos verbinding maken met een ander Bluetooth™ apparaat.
De adapter kan draadloos verbinding maken met een ander Bluetooth™ apparaat, zoals een PDA/handheld, mobiele telefoon, printer, etc. of met een andere computer. Het is zelfs mogelijk om, waar u zich ook bevindt, via uw mobiele GPRS telefoon toegang te krijgen tot Internet of gegevens uit te wisselen met een andere computer. Inclusief adapter voor notebook gebruik.
Korte samenvatting Conceptronic Bluetooth CF Card:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Bluetooth CF Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Bluetooth CF Card, Draadloos, 0,7 Mbit/s, 10 m, Pocket 2002/2003 Windows 98SE
Lange samenvatting Conceptronic Bluetooth CF Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Bluetooth CF Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Bluetooth CF Card. Connectiviteitstechnologie: Draadloos. Overdrachtssnelheid (max): 0,7 Mbit/s. Maximale afstand: 10 m. Compatibele besturingssystemen: Pocket 2002/2003 Windows 98SE
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,7 Mbit/s
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
10 m
Prestatie
Technische details
Sync-Server, OPP-Server, DUN-DT, LAN-DT, FT-Client, Fax-DT, SDAP, Serial-DevB, Sync-Client, OPP-Client, DUN-GW, LAN-AP, FT-Server, Fax-GW, GAP, Serial-DevA, OBEX
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Pocket 2002/2003
Windows 98SE