X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mini 3-ports USB 2.0 Hub
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C3USB2
Categorie :
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:27:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12517
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub
Mini 3-poorts USB 2.0 Hub

Marketingtekst Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub.
Met de USB 2.0 3 poorts Hub is het mogelijk een PC, notebook of Mac te voorzien van drie USB 2.0 poorten voor het aansluiten van USB randapparatuur. Door middel van de meegeleverde voedingsadapter wroden alle poorten gelijktijdig van stroom voorzien en kunnen dus gelijktijdig wroden gebruikt. De stroomvoorziening per poort wordt individueel bepaald door de stroombehoefte van de aangesloten apparatuur.
Korte samenvatting Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub, USB 1.1/2.0
Lange samenvatting Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Mini 3-ports USB 2.0 Hub. Overdrachtssnelheid: 480 Mbit/s. Interface: USB 1.1/2.0
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal poorten*
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
3
Prestatie
Overdrachtssnelheid *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 1.1/2.0
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic 4 poorts USB 2.0 Travel Hub
Conceptronic 4 poorts USB 2.0 Travel Hub
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C05-128
EUR 6,16
(excl. VAT)
EUR 7,39(incl. VAT)