X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
128 Kbps Internal ISDN adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C128CC
Categorie :
Device which can access the ISDN. The ISDN is a telephone network which is able to transmit digital data. ISDNs can be accessed through a Basic Rate Interface (BRI) or a Primary Rate Interface (PRI).
ISDN-toegang apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:20:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17444
Deze statistiek is gebaseerd op de 66720 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64984 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter
128 Kbps Intene ISDN adapter

Marketingtekst Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter.
Deze interne ISDN adapter verzendt en ontvangt gegevens met een snelheid van 128 Kbps (2x 64 Kbps) en is geschikt voor Internet, telebankieren, telewerken, videoconference en BBS. Met behulp van de meegeleverde RVSCOM Lite software (C128iR) kan de adapter bovendien worden geïnstalleerd als een analoge 14K4 modem met faxfuncties en antwoordapparaat.
Korte samenvatting Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter, Type II, 14.4 Kbps, Pentium 133 MHz
Lange samenvatting Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter. Soort aansluiting: Type II, Max. fax overdrachtssnelheid: 14.4 Kbps. Minimale processor: Pentium 133 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DSS1:Euro-ISDN, AT&T 5ESS/DMS-100, X.75, HDLC, PPP
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/ME/NT 4.0/2000/XP
CAPI ondersteuning
2.0
Modem
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
128 Kbit/s
Modem
Soort aansluiting
Type II
B-kanaalprotocollen
2
Max. fax overdrachtssnelheid
14.4 Kbps
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
16 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium 133 MHz
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C02-002
 — 
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) USB I
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) USB I
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C02-003
 —