X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80GB Wireless Hard Disk & Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C10-244 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 nov 2016 10:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10561
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point
Grab'n'GO 2.5" 40GB Draadloos Hard Disk & Access Point

Marketingtekst Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point.
Maak een backup en deel uw data waar u ook bent!
Maak een backup en deel video’s, muziek, foto’s en andere data efficient met deze 54 Mbps draadloze netwerk harddisk. Dit apparaat biedt 2 USB 2.0 poorten voor het uibreiden en delen van opslagruimte als u USB flash/harddisk apparaten gebruikt. Het is een ideale backup olossing voor en van elke computer in uw bedrade of draadloze netwerk (aangesloten via USB of Ethernet). U kunt tevens privé folders aanmaken voorzien van een toegangscode.
Korte samenvatting Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point, Wi-Fi, Ethernet, USB, 10Base-T, 100Base-TX, WPA, Windows 98SE/ME/2000/XP, 1 - 54 Mbps, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Lange samenvatting Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic 80GB Wireless Hard Disk & Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Interface: Wi-Fi, Ethernet, USB, Bekabelingstechnologie: 10Base-T, 100Base-TX. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA. Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/ME/2000/XP. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 1 - 54 Mbps, Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Opslagcapaciteit harde schijf: 80 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Poorten & interfaces
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Wi-Fi, Ethernet, USB
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10Base-T, 100Base-TX
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen*
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/ME/2000/XP
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 - 54 Mbps
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Harde schijf, omvang
The amount of data that the hard drive can store.
2,5"
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet (RJ-45)
2x USB 2.0
Harde schijf-type
IDE / ATA133
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic Grab'n'GO 100GB 2.5" Wireless Hard Disk & Access Point
Conceptronic Grab'n'GO 100GB 2.5" Wireless Hard Disk & Access Point
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C10-245
 —