X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C10-022 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:30:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10244
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart
Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk

Marketingtekst Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart.
Met deze Firewire & USB 2.0 harddisk sluit u eenvoudig een (extra) externe harddisk aan op uw PC of notebook via USB 1.1, 2.0 of of Firewire™. De harddisk is ideaal voor het overzetten van data, het maken van backups of voor gebruik als tweede harddisk.
Korte samenvatting Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk, Ultra-ATA/133, Zwart, CD-ROM, Windows 98SE/Me/2000/XP
Lange samenvatting Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk 250GB Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 250GB Hard Disk. Harde schijf-interface: Ultra-ATA/133. Kleur van het product: Zwart. Minimale systeemeisen: CD-ROM, Compatibele besturingssystemen: Windows 98SE/Me/2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
250 GB
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf-interface
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/133
Poorten & interfaces
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 400GB Hard Disk 400GB Zwart
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 400GB Hard Disk 400GB Zwart
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C10-025
 — 
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 320GB Hard Disk 320GB Zwart
Conceptronic Grab'n'Go USB 2.0 & FireWire 320GB Hard Disk 320GB Zwart
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C10-024
 —