X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Lounge’n’LOOK DVB-T SCART
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C08-081 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Devices which enable computers to receive TV signals.
Tv-tuners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:15:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11197
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART
Lounge’n’LOOK DVB-T SCART

Marketingtekst Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART.
Kijk naar alle beschikbare free-to-air kanalen vanaf uw bank, vakantie locatie of elders.
De CLLDVBTS kan direct worden aangesloten op de (Euro) SCART aansluiting van uw TV zonder tussenkomst van een computer en u kunt direct alle beschikbare free-to-air kanalen vanaf bijv. Uw bank of op de camping bekijken. De DVB-T (Digital Video Broadcast Terrestrial) ontvanger is compatible met alle free-to-air TV kanalen. Deze digitale TV ontvanger is geschikt voor alle TV’s en LCD/plasma schermen met een (Euro) SCART aansluiting.
Korte samenvatting Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART, 4:3, 16:9, 720 x 576 Pixels, CardBus, 230V; 50Hz
Lange samenvatting Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Lounge’n’LOOK DVB-T SCART. Beeldverhouding: 4:3, 16:9, Opnameresolutie: 720 x 576 Pixels. Soort aansluiting: CardBus. Stroomvoorziening: 230V; 50Hz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
TV-tuner
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Afstandsbediening*
Description of the functions of the Handheld Remote Control
Yes
Video
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3, 16:9
Opnameresolutie
De afmetingen (horizontaal x verticaal) van het gefilmde beeld in pixels.
720 x 576 Pixels
Poorten & interfaces
Soort aansluiting *
CardBus
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Audio-uitgang
The type of audio output that the device produces, and the connector(s).
Yes
FM-radio
Frequency-modulated (FM) radio gives the clearest reception of any radio band. When used with a headset, it delivers stereo-like sound.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230V; 50Hz