X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C07-111 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:20:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31348
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack
1-2-3 Powerplug 200 Mbps Network Starter Pack

Marketingtekst Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack.
Met de Conceptronic 200Mbps 1-2-3 Powerplug heeft u de meest eenvoudige oplossing in handen om een snel thuis netwerk te creëren. U kunt gewoon de CPNP200 in elk stopcontact van uw huis aansluiten om uw Internet verbinding, muziek, films, bestanden etc. te delen. Er is dus geen gecompliceerde software installatie voor nodig ! De enige kabel die u nodig heeft is die van het stopcontact naar uw systeem.
Korte samenvatting Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack, Bedraad, Ethernet, PowerPlug, Ethernet
Lange samenvatting Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic 1-2-3 Powerplug 200Mbps Network Starter Pack. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: Ethernet. Netwerkfuncties: PowerPlug, Ethernet
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
Ethernet
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x RJ-45
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
200 Mbit/s
Overige specificaties
Netwerkfuncties
PowerPlug, Ethernet