X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Gigabit Network Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C07-057 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28403
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic Gigabit Network Card:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Gigabit Network Card
1Gbps Netwerk PC Card

Marketingtekst Conceptronic Gigabit Network Card

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Gigabit Network Card.
Via deze interne 1 Gigabit 32-bits PC netwerk kaart kunt u een notebook aansluiten op een bestaand snel netwerk of een nieuw snel werkend netwerk opzetten.

Kenmerken:
- 32-bit Cardbus kaart.
- RJ-45 UTP connector.
- Ondersteunt Full Duplex.
Korte samenvatting Conceptronic Gigabit Network Card:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Gigabit Network Card-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Gigabit Network Card, Bedraad, CardBus, 1000 Mbit/s, 10/100/1000 Mbps, Notebook, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Lange samenvatting Conceptronic Gigabit Network Card:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Gigabit Network Card, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Gigabit Network Card. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 1000 Mbit/s, Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: 10/100/1000 Mbps. Compatibiliteit: Notebook. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, Soort kabel: Cat 5E, Cat 6, Vormfactor: CardBus
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface*
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max)*
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10/100/1000 Mbps
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Notebook
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
Cat 5E, Cat 6
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
CardBus