X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Netwerkkabel 1.8M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C07-031 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16374
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic Netwerkkabel 1.8M:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Netwerkkabel 1.8M
Netwerkkabel 1.8M

Marketingtekst Conceptronic Netwerkkabel 1.8M

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Netwerkkabel 1.8M.
Deze kwaliteit netwerkkabels zorgen voor een snelle en transparante gegevensoverdracht.
Geschikt voor zowel 10, 100 als gigabit netwerken. Deze kwaliteits netwerkkabels zorgen voor een snelle en transparante gegevensoverdracht.
Korte samenvatting Conceptronic Netwerkkabel 1.8M:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Netwerkkabel 1.8M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Netwerkkabel 1.8M, Zwart, RJ-45
Lange samenvatting Conceptronic Netwerkkabel 1.8M:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Netwerkkabel 1.8M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Netwerkkabel 1.8M. Kleur van het product: Zwart. Aansluiting(en): RJ-45
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
18 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-45