X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Firewall Breedband Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C07-025 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 93652
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic Firewall Breedband Router:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Firewall Breedband Router
Firewall Broadband Router

Marketingtekst Conceptronic Firewall Breedband Router

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Firewall Breedband Router.
Met deze broadband router is het mogelijk om meer computers aan uw breedband Internetverbinding (xDSL of kabel) aan te sluiten.
- De router is compatibel met alle kabel- en DSL-providers
Korte samenvatting Conceptronic Firewall Breedband Router:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Firewall Breedband Router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Firewall Breedband Router, 253 gebruiker(s), NAP/NAPT, Web-based, 0,1 Gbit/s, LAN, WAN, Bedraad
Lange samenvatting Conceptronic Firewall Breedband Router:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Firewall Breedband Router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Firewall Breedband Router. Aantal gebruikers: 253 gebruiker(s). Firewall: NAP/NAPT. Beheerplatform: Web-based, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Netwerkfuncties: LAN, WAN
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
4
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting*
A digital subscriber line (DSL) connection is a connection of a computer or router to a telephone line which provides the digital subscriber line service, for connectivity to the Internet.Types of connections include USB and RJ45 (for Ethernet).
Yes
Netwerk
ISDN-aansluiting
Yes
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
253 gebruiker(s)
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
NAP/NAPT
Design
LED-indicatoren
Yes
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Beheerplatform
Web-based
Netwerkfuncties
LAN, WAN
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7270 Edition A/CH bedrade router
AVM FRITZ!Box Fon WLAN 7270 Edition A/CH bedrade router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
20002430
 — 
Eminent (RTPR01) E-Tech Router with Printserver bedrade router
Eminent (RTPR01) E-Tech Router with Printserver bedrade router
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
7445
 —