X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless USB 54Mbps Printer Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C04-200 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 10 dec 2015 12:04:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 45386
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server
Wireless USB 54Mbps Printer Server

Marketingtekst Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server.
Deel uw printer met andere gebruikers in het netwerk.
Deze draadloze USB print server zorgt ervoor dat u gemakkelijk een USB printer kunt toevoegen aan uw draadloze of bedrade netwerk. Na de installatie kan elke gebruiker in het draadloze of bedrade netwerk de printer gebruiken zonder dat de printer op een computer geïnstalleerd moet zijn. De print server is uitgerust met een netwerkpoort zodat u een netwerkapparaat (bijvoorbeeld een switch, netwerk kaart of hub) kunt aansluiten.
Korte samenvatting Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server, Draadloze LAN, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u, WEP, WPA, WPA2, Stroom, USB, 20 x 58 x 82 mm, Windows 2000/XP
Lange samenvatting Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic Wireless USB 54Mbps Printer Server. Netwerkconnectietype: Draadloze LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, WPA, WPA2. LED-indicatoren: Stroom, USB. Overdrachtssnelheid: 54 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 20 x 58 x 82 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Netwerk
Netwerkconnectietype*
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Draadloze LAN
Netwerkstandaard*
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP, WPA, WPA2
Indicatie
LED-indicatoren
Stroom, USB
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
20 x 58 x 82 mm
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP
Netwerkfuncties
Wireless LAN, Ethernet LAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x USB