X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C02-002 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8714909003469
Categorie :
Device which can access the ISDN. The ISDN is a telephone network which is able to transmit digital data. ISDNs can be accessed through a Basic Rate Interface (BRI) or a Primary Rate Interface (PRI).
ISDN-toegang apparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 11:06:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12923
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 year
Lange productnaam Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I:
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I
128 Kbps interne ISDN adapter

Marketingtekst Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I.
Deze interne ISDN adapter verzendt en ontvangt gegevens met een snelheid van 128 Kbps 2x 64 Kbps en is geschikt voor Internet telebankieren telewerken videoconference en BBS Met behulp van de meegeleverde RVSCOM Lite software C128iR kan de adapter bovendien worden geïnstalleerd als een analoge 14K4 modem met faxfuncties en antwoordapparaat.
Ondersteunt X.75, V120, HDLC, PPP (async naar sync), MLPPP
Compatibel met Capi 2.0 en NDIS
Inclusief RVSCOM software
Korte samenvatting Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I, X.75. V120. HDLC. PPP (Async to sync), SS1:Euro-ISDN.
Lange samenvatting Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Conceptronic 128 KBPS (2X64 KBPS) PCI I. Datalink-protocollen: X.75. V120. HDLC. PPP (Async to sync), Netwerkfuncties: SS1:Euro-ISDN.. Modemsnelheid: 128 Kbit/s
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/ME/NT 4.0/2000/XP
Poorten & interfaces
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
X.75. V120. HDLC. PPP (Async to sync)
Poorten & interfaces
Netwerkfuncties
SS1:Euro-ISDN.
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x ISDN(RJ-45)
Modem
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
128 Kbit/s
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter
Conceptronic 128 Kbps Internal ISDN adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
C128CC
 —