Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PC Card 56CS/CLS/VQC Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AC56CSCLS
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9617
Deze statistiek is gebaseerd op de 69268 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67514 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable

PC Card Modem kabel - AC56CSCLS
Meer>>>

Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable.
PC Card Modem kabel voor 56CS/CLS/VQC.
Korte samenvatting Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable, 0,3 m, PCMCIA, RJ11
Lange samenvatting Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable :

Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable. Lengte snoer: 0,3 m. Aansluiting(en): PCMCIA, RJ11

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic PC Card 56CS/CLS/VQC Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
0,3 m
Overige specificaties
Aansluiting(en)
PCMCIA, RJ11
X