Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Cisco
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RVS4000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RVS4000
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Cisco: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19435
Deze statistiek is gebaseerd op de 69298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67545 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router

4-Port Gigabit Security Router with VPN. Secure, smart Gigabit networking for growing business
Meer>>>
Korte samenvatting Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Cisco RVS4000, Ethernet (RJ-45), IEEE 802.1x, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, HTTPS, Stateful Packet Inspection, - 5 QuickVPN - 5 IPSec Gateway-to-Gateway - 3DES - MD5/SHA1 - IPSec NAT-T, Zwart
Lange samenvatting Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router :

Cisco RVS4000. WAN-poort: Ethernet (RJ-45). Netwerkstandaard: IEEE 802.1x, IEEE 802.3, IEEE 802.3u. Beheerprotocollen: HTTPS. Firewall: Stateful Packet Inspection, VPN eigenschappen: - 5 QuickVPN - 5 IPSec Gateway-to-Gateway - 3DES - MD5/SHA1 - IPSec NAT-T. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Cisco RVS4000 Ethernet LAN Zwart bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2013-06-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Cisco RVS4000 router gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Land Distributor
México 1 distributor(s)