X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Cisco
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAB-DFC-OCTAL-3MF=
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Cisco: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 09 mrt 2017 01:28:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12503
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m:
De korte redactionele beschrijving van Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m
3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400
Korte samenvatting Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m:
Deze korte samenvatting van de Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400, 3 m
Lange samenvatting Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 3m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400. Lengte snoer: 3 m
Cisco 3 Meter 8 PRI DFC Cable-Female RJ45 f/ AS5400 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.