X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Casio
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HR-150-TER Printing Calculator
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Z6891150
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Casio: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 27 jul 2016 09:01:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12272
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Casio HR-150-TER Printing Calculator:
De korte redactionele beschrijving van Casio HR-150-TER Printing Calculator
HR-150TER

Marketingtekst Casio HR-150-TER Printing Calculator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Casio HR-150-TER Printing Calculator.
Features:
-Euro omrekening.
-Grote display.
-2-kleurenafdruk: Positieve waarden worden zwart afgedrukt en negatieve -waarden rood voor een snelle interpretatie van berekeningen en hun uitkomst.
1,6 regels per seconde afdrukken
12 cijfers
Winstmarge in procenten: (%) toets biedt snel toegang tot prijs en winst en geeft ook opslag, korting, ratio, waardevermeerdering, waardevermindering en standaardpercentages.
Korte samenvatting Casio HR-150-TER Printing Calculator:
Deze korte samenvatting van de Casio HR-150-TER Printing Calculator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Casio HR-150-TER Printing Calculator, Desktop, Printing calculator, Standaard (3 cijfers), 162 x 207 x 48 mm
Lange samenvatting Casio HR-150-TER Printing Calculator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Casio HR-150-TER Printing Calculator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Casio HR-150-TER Printing Calculator. Formaat: Desktop, Soort: Printing calculator. Formaat scheidingsteken cijfers: Standaard (3 cijfers). Printsnelheid: 1,7 lpm. Gewicht: 461 g, Afmetingen (BxDxH): 162 x 207 x 48 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Formaat*
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Desktop
Soort*
Characteristics of the device.
Printing calculator
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
12
Formaat scheidingsteken cijfers
Standaard (3 cijfers)
Beeldscherm
Digit comma separator
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid
The maximum speed at which a printer can print.
1,7 lpm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
461 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
162 x 207 x 48 mm