X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Casio
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SL-320TE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SL-320TE
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Casio: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6581
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Casio SL-320TE calculator:
De korte redactionele beschrijving van Casio SL-320TE calculator
CASIO SL-320TE

Marketingtekst Casio SL-320TE calculator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Casio SL-320TE calculator.
pocket calculator
Korte samenvatting Casio SL-320TE calculator:
Deze korte samenvatting van de Casio SL-320TE calculator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Casio SL-320TE, Grijs, Standaard (3 cijfers), solar, 45 g, 8 x 70 x 117 mm
Lange samenvatting Casio SL-320TE calculator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Casio SL-320TE calculator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Casio SL-320TE. Kleur van het product: Grijs. Formaat scheidingsteken cijfers: Standaard (3 cijfers). Type accu/batterij: solar. Gewicht: 45 g, Afmetingen (BxDxH): 8 x 70 x 117 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
12
Formaat scheidingsteken cijfers
Standaard (3 cijfers)
Beeldscherm
Digit comma separator
Yes
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
zonne-energie
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
8 x 70 x 117 mm