X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Casio
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IR-40 Ink roll
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IR-40
Categorie :
Component in laser printers which is coated in toner particles which stick to the drum.
transfer rollers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Casio: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:26:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21348
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Casio IR-40 Ink roll:
De korte redactionele beschrijving van Casio IR-40 Ink roll
IR-40 Ink roll

Marketingtekst Casio IR-40 Ink roll

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Casio IR-40 Ink roll.
Keep an extra ribbon or two in stock so when you run out of ribbon, you won\'t have to run out and buy one.
Korte samenvatting Casio IR-40 Ink roll:
Deze korte samenvatting van de Casio IR-40 Ink roll-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Casio IR-40 Ink roll
Lange samenvatting Casio IR-40 Ink roll:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Casio IR-40 Ink roll, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Casio IR-40 Ink roll
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs