X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Casio
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
D-20TER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAS0321
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Casio: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:49:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8845
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Casio D-20TER:
De korte redactionele beschrijving van Casio D-20TER
Rekenmachine Casio D-20TER

Marketingtekst Casio D-20TER

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Casio D-20TER.
- 12-Digits BIG LC-Display
- Two Way Power
- Key Rollover
- Battery: 1 x LR44
- Euro Conversion
- Percentage Calculation
- Tax Calculation
- Square Root
- Rounding Selector ( F, Cut, 5/4)
Korte samenvatting Casio D-20TER:
Deze korte samenvatting van de Casio D-20TER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Casio D-20TER, Zwart, Standaard (3 cijfers), 182 g, 32 x 151 x 158 mm
Lange samenvatting Casio D-20TER:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Casio D-20TER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Casio D-20TER. Kleur van het product: Zwart. Formaat scheidingsteken cijfers: Standaard (3 cijfers). Gewicht: 182 g, Afmetingen (BxDxH): 32 x 151 x 158 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
12
Formaat scheidingsteken cijfers
Standaard (3 cijfers)
Beeldscherm
Digit comma separator
Yes
Geheugen
Type geheugen
ECC memory for this configuration, including size expressed in bytes, followed by speed expressed in megahertz, followed by memory type
4
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
182 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
32 x 151 x 158 mm