X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LBP 1000 Laser Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
R72-6038NL
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22079
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon LBP 1000 Laser Printer:
De korte redactionele beschrijving van Canon LBP 1000 Laser Printer
CANON LBP 1000 Laser Printer/1200 dpi/up to 10 ppm/Parallel

Marketingtekst Canon LBP 1000 Laser Printer

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LBP 1000 Laser Printer.
Versatile office Printer which prints at 10 pages per minute, 1200 x 1200 dpi for Super-rich, Pin-sharp Printing.
Korte samenvatting Canon LBP 1000 Laser Printer:
Deze korte samenvatting van de Canon LBP 1000 Laser Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LBP 1000 Laser Printer, 10 ppm, A4, A4 (210 x 297 mm), 4 MB, 8,5 kg, 399 x 414 x 232 mm
Lange samenvatting Canon LBP 1000 Laser Printer:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LBP 1000 Laser Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon LBP 1000 Laser Printer. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 10 ppm. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm). Intern geheugen: 4 MB. Gewicht: 8,5 kg, Afmetingen (BxDxH): 399 x 414 x 232 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
10 ppm
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Papier
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
4 MB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8,5 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
399 x 414 x 232 mm
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Yes