X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LV-7225 Multimedia Projector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LV7225
Categorie :
Met een beamer kunt u het beeld van een notebook, computer, DVD-speler, videorecorder of ander apparaat met een compatibele aansluiting op een scherm projecteren. Hiermee kunt u professionele duidelijke presentaties geven of uw eigen thuisbioscoop maken!
dataprojectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:39:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8826
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Canon LV-7225 Multimedia Projector:
De korte redactionele beschrijving van Canon LV-7225 Multimedia Projector
LV-7225 Multimedia Projector

Marketingtekst Canon LV-7225 Multimedia Projector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LV-7225 Multimedia Projector.
De veelzijdige LV-7225 is de ideale zakelijke projector voor grote zalen en kleine ruimten. Profiteer van een helder beeld met hoge kwaliteit, uitgebreide functies en volledige multimedia aansluitmogelijkheden.

Heldere, krachtige beelden
De LV-7225 heeft een echte XGA resolutie met 2.500 lumen voor extreem hoge helderheid en perfecte weergave onder bijna alle lichtcondities. Een hoge contrastverhouding van 350:1 zorgt voor heldere, levendige kleuren op het scherm. En Progressive Scanning biedt een hoge kwaliteit bij het projecteren van bewegende beelden. De Auto Image mode geeft haarscherpe zwarte kleurtinten bij video/DVD projectie in verduisterde kamers.

Eenvoudige plaatsing van de projector
Ongeacht of het om een klein kantoor, vergaderruimte of een grote conferentiehal gaat, overal heeft een u perfect geprojecteerd beeld. Bij projectie in kleine ruimten kunt u de LV-7225 erg dicht bij het scherm plaatsen en nog steeds een groot, helder beeld projecteren. Een 1,6x zoom garandeert een groot bereik aan projectie-afstanden, zoals een perfecte projectie op een 100-inch scherm vanaf 2,5 tot 4 meter.

Automatische reductie van beeldvervorming
Als een projector iets is gekanteld ten opzichte van het scherm, kan dit beeldvervorming veroorzaken. Om dit probleem te verhelpen, zorgt een ingebouwde kantelsensor voor automatische correctie van verticale trapeziumvervorming. Correctie van horizontale trapeziumvervorming is ook mogelijk, zodat een eventuele vervorming nog verder wordt gereduceerd.

Perfecte beeldaanpassing voor alle omgevingen
Geniet met acht instellingen van optimale flexibiliteit bij de projectie van gegevens en videomateriaal. Tot deze instellingen behoren Hi-Contrast, Cinema, Schoolbord en een gebruikersinstelling.

Licht in gewicht, stil en gebruiksvriendelijk
De LV-7225 weegt slechts 2,9 kg en neemt niet meer ruimte in dan een A4. De projector is eenvoudig te installeren en te gebruiken via de menu's op het scherm. De meeste functies kunnen automatisch worden geselecteerd met de afstandsbediening. De projector is geruisarm en produceert slechts 35 dB in de Stille mode. U kunt de LV-7225 zelfs voorzien van uw eigen logo om daar elke sessie mee te starten.

Geavanceerde multimedia aansluitmogelijkheden
Een snelle DVI-I interface maakt het mogelijk digitale apparatuur aan te sluiten voor een nog hogere beeldkwaliteit. De projector kan via de analoge RGB poort worden aangesloten op een PC. Een optionele SCART aansluiting of optionele Component adapter maakt het mogelijk diverse apparaten van verschillende producenten aan te sluiten - zoals videorecorders, DVD spelers, HDTV en digitale camcorders.

Kenmerken:
Ultraheldere beelden met 2.500 lumen, werkelijke XGA resolutie
Groothoek-zoomobjectief voor projectie in kleinere ruimten
1,6x zoom voor flexibele plaatsing van de projector
Automatische correctie van verticale trapeziumvervorming
Geavanceerde multimedia aansluitmogelijkheden
Licht in gewicht: 2,9 kg, A4+ installatieoppervlak
Korte samenvatting Canon LV-7225 Multimedia Projector:
Deze korte samenvatting van de Canon LV-7225 Multimedia Projector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LV-7225 Multimedia Projector, 2500 ANSI lumens, LCD, XGA (1024x768), Handmatig, 550 regels, 85 procent
Lange samenvatting Canon LV-7225 Multimedia Projector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LV-7225 Multimedia Projector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon LV-7225 Multimedia Projector. Projector helderheid: 2500 ANSI lumens, Projectietechnologie: LCD, Projector native resolution: XGA (1024x768). Vermogen lamp: 200 W, Soort lamp: SHP. Brandpuntbereik: 20,3 - 32,5 mm, Focus: Handmatig. Frequentiebereik verticaal: 50 - 100 Hz, Frequentiebereik horizontaal: 15 - 100 kHz, Dot clock scanfrequentie: 140 MHz. Typisch stroomverbruik: 270 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Projector
Projector helderheid*
Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter de projector ook geschikt is voor gebruik bij daglicht.
2500 ANSI lumens
Projectietechnologie*
LCD
Projector native resolution*
XGA (1024x768)
Zoomcapaciteit
The amount that the camera lens can zoom.
Handmatig
Horizontale resolutie
550 regels
Eenvormigheid
Door de constructie van een projector is het beeld aan de randen minder helder. Dit getal is de verhouding tussen de hoeveelheid licht aan de randen en in het midden van het scherm. Voor een mooi beeld moet een projector een eenvormigheid (uniformity) van minstens 85% hebben.
85 procent
Lampen
Vermogen lamp*
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
200 W
Soort lamp
SHP
Lenssysteem
Focus
Handmatig
Brandpuntbereik*
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
20,3 - 32,5 mm
Poorten & interfaces
Progressive scan uitgang
A way of displaying, storing, or transmitting moving images in which all the lines of each frame are drawn in sequence. Used in many devices e.g. HDTVs (high-defintion televisions).
Yes
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 100 Hz
Prestatie
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
15 - 100 kHz
Dot clock scanfrequentie
140 MHz
Multimedia
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
270 W
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,9 kg
Overige specificaties
Video/data systems
SXGA/XGA/SVGA/VGA
NTSC/PAL/SECAM/NTSC4.43/PAL-M/PAL-N
Lens shift
9:1
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
300 x 238 x 94 mm
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
F1.73 - 2.5
Digitale keystone-correctie
Doordat een projector vaak niet recht voor het scherm staat, bijvoorbeeld omdat hij op een tafel staat en het scherm hoger hangt, vervormt het beeld tot een soort trapezium. Keystone-correctie zorgt dat het beeld weer rechthoekig wordt.
Hoizontal: +/- 40 degree, Vertical: +/- 40 degree
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Mini D-sub15-pin
Digital VGA input
Composite video input
S-Video input(Mini DIN 4-pin)
Stereo audio input
Audio output
Mini DIN 8-pin
USB