X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PIXMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IP5000-12-B
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:29:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12039
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
PIXMA iP5000 9600x2400dpi 25 ppm in zwart/wit & 17 ppm in kleur 12 stuk

Marketingtekst Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter.
De PIXMA iP5000 is een geavanceerde printer met - next generation - technologie. De PIXMA iP5000 breekt door de grens aan printkwaliteit en is 's werelds eerste printer met 1 pl inktdruppels. Voor de absolute top in fotoprintkwaliteit.

Kenmerken

Doorbraak in fotoprintkwaliteit met 1 pl inktdruppels
9.600x2.400 dpi & FINE technologie
Twee papiercassettes, ge?ntegreerde duplex & CDR/DVD printing
Max. 25 ppm in zwart/wit & 17 ppm in kleur
PictBridge-gereed voor direct printen van foto's
Efficient Single Ink systeem

De volgende generatie printer voor gebruikers die meer willen

De absolute top in fotoprints
Profiteer van onge?venaarde nauwkeurigheid bij het printen in kleur. Met uitzonderlijk hoge kleurreproductie en helderheid. Canons FINE printkop gebruikt als eerste Micro-Nozzles voor 1 pl inktdruppels - de kleinste ooit - om details met een indrukwekkende resolutie van 9.600 x 2.400 dpi resolutie weer te geven. En de unieke ContrastPLUS technologie gebruikt een extra zwarte inkttank voor meer contrast en kleurdiepte bij al uw prints.

Hogere printsnelheden
Adembenemende printsnelheden zorgen voor een uitstekende productiviteit bij al uw printtaken. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Print 25 pagina's per minuut in zwart/wit en 17 pagina's per minuut in kleur. Of ervaar het plezier van snel printen zonder witrand op 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4 formaten. U produceert bijvoorbeeld een fraaie 10 x 15 cm print zonder witrand in slechts 36 seconden.

Verbazingwekkend geavanceerd
De compacte PIXMA iP5000 printer biedt meer mogelijkheden in minder ruimte. Een ge?ntegreerde duplex maakt dubbelzijdig printen mogelijk, zodat u bespaart op papierkosten. De twee papierladen vouwen open om gemakkelijk zowel fotopapier als normaal papier in te voeren. U kunt rechtstreeks ontwerpen printen op compatibele CD-R en DVD schijven, zodat ze een aantrekkelijke, professionele afwerking krijgen.

Gemakkelijk direct printen vanaf de camera
Print rechtstreeks vanaf uw camera fraaie foto's zonder dat een computer nodig is. De PIXMA iP5000 ondersteunt PictBridge, de universele standaard voor rechtstreeks printen van foto's vanaf compatibele digitale camera's en camcorders. Enkele momenten na het maken van de foto heeft u al een fraaie fotoprint zonder witrand in handen.

Economisch Single Ink systeem
De doorzichtige inkttanks voor alle vijf kleuren zijn afzonderlijk te vervangen, zodat uw kosten aantoonbaar afnemen. Controleer in ??n oogopslag of een inkttank moet worden vervangen. Een intelligent inktpeil detectiesysteem voorkomt verspilling van inkt.

Windows & Mac compatibel
De PIXMA iP5000 werkt met alle populaire Windows en Macintosh besturingssystemen via de gemakkelijke USB aansluiting. Deze fluisterstille printer is een doorbraak in printkwaliteit en is bovendien eenvoudig te installeren en te bedienen.

Futuristisch design
Deze opvallende, economische en ruimtebesparende printer combineert een stijlvol exterieur met fascinerende prestaties. Deze printer is gemakkelijk thuis te installeren en kan met trots worden getoond.
Korte samenvatting Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PIXMA PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks, 9600 x 2400 DPI, 25 ppm, 17 ppm, 33 dB, 6,7 kg, 16 W
Lange samenvatting Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon PIXMA iP5000 Halve pallet 12 stuks, PIXMA. Maximale resolutie: 9600 x 2400 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 25 ppm, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 17 ppm. Geluidsproductie (in werking): 33 dB. Gewicht: 6,7 kg. Typisch stroomverbruik: 16 W
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
9600 x 2400 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
25 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
17 ppm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Direct Print Port
Geluidsproductie
Geluidsproductie (in werking)
33 dB
Gewicht en omvang
Gewicht*
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,7 kg
Energie
Typisch stroomverbruik*
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
16 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
PC: USB interface, CD-ROM Drive. Free hard disk space: 50 MB for Windows XP/ 2000, 15 MB for Windows Me/98.
Mac: USB interface. Free hard disk space: 30 MB for Mac OS 9.x,
100 MB for Mac OS X v10.2.1 or later.
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98,
Mac OS 9.x or Mac OS X v10.2.1 or later
Technische details
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Windows: Easy-WebPrint, Easy- PhotoPrint, PhotoRecord, CD-LabelPrint
Mac: Easy-PhotoPrint
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
418 x 286 x 170 mm
Printkop
Component of a printer that applies the mark or image to the paper.
5-ink with 1 pl Micro-Nozzles & FINE
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 220-240 V 50/60 Hz
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon Printer IP-5000 inkjet Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
Canon Printer IP-5000 inkjet Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
IP5000
 —