X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FA-ME1 A3 (20 sheet pack)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA-ME1 A3
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5348
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier
FA-ME1 A3 (20 sheet pack)

Marketingtekst Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier.
The Fine Art Museum Etching Paper is a natural white cotton-rag paper supplied with the texture of traditional art paper. Ideal for discerning digital artists, galleries and museums.
Korte samenvatting Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack), 297 x 420
Lange samenvatting Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack) pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon FA-ME1 A3 (20 sheet pack). Afmetingen papier: 297 x 420
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
350
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
20 stuk(s)
Afmetingen papier
297 x 420
Standaard mediaformaten
A3