X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CF-102
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CF-102
Categorie :
Transparent films can be printed on or written on directly. These can then be used in presentations with a projector.
transparante films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 31 aug 2016 06:19:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5267
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon CF-102 transparante film:
De korte redactionele beschrijving van Canon CF-102 transparante film
CF-102, A4, 50 Sheets

Marketingtekst Canon CF-102 transparante film

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon CF-102 transparante film.
High quality transparency film, easy-to-use and designed to feed smoothly. These clear, overhead transparencies produce excellent presentation graphics direct from your Canon printer.
Korte samenvatting Canon CF-102 transparante film:
Deze korte samenvatting van de Canon CF-102 transparante film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon CF-102, A4 (210 x 297 mm)
Lange samenvatting Canon CF-102 transparante film:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon CF-102 transparante film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon CF-102. Afmetingen papier: A4 (210 x 297 mm)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Afmetingen papier
A4 (210 x 297 mm)
Inhoud van de verpakking
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
50