Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Digital IXUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
500
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9343A012
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20932
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver :
De korte redactionele beschrijving van Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver

Digital IXUS 500
Meer>>>

Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver.
De volledig in metaal uitgevoerde 5.0 Megapixel Digital IXUS 500 is de absolute top in stijlvolle prestaties. Deze digitale compact is het toonbeeld van hoogwaardige optica, perfecte kwaliteit en miniaturisatie.

- 5,0 Megapixel sensor
- Designer stijl, ultracompacte metalen body
- 3x optische zoom (ca. 12,3x gecombineerd)
- DIGIC en iSAPS
- 9-punts AiAF
- VGA video's met geluid
- PictBridge/Canon Direct Print compatibel
- Print/Share knop
- Toegang tot CANON iMAGE GATEWAY** Niet in alle landen beschikbaar

Onmiskenbaar een blijvertje

De Digital IXUS 500 is de absolute top in stijlvolle, krachtige prestaties op het gebied van digitale fotografie en levert het beeldmateriaal voor eersteklas fotoprints op A3-formaat. Met een superharde afwerking brengt dit vlaggenschip van het IXUS programma een ongeëvenaarde kwaliteit met een overvloed aan geïntegreerde technologieën samen in een triomf van miniaturisatie.

Het IXUS oog

De 3x optische zoom is het resultaat van meer dan 60 jaar ervaring van Canon met optische technologie en deze zoom zorgt voor beelden die van hoek tot hoek haarscherp zijn. Een 3x optische zoom (12,3x gecombineerd) zorgt voor een breed bereik, terwijl de 9-punts AiAF garandeert dat alles scherp in beeld komt, zelfs als het onderwerp zich niet in het midden bevindt.

Fantastische prestaties

Voor krachtige prestaties is veel vermogen nodig – dat is waarom de Digital IXUS 500 is uitgevoerd met Canons speciale DIGIC processor. DIGIC levert met hoge snelheid een perfecte beeldkwaliteit en zorgt dat daarvoor minder energie van de accu nodig is. De accu gaat nu langer mee.

Assistent van de fotograaf

iSAPS is de verborgen assistent van de fotograaf en analyseert de scène nog voordat de sluiterknop wordt ingedrukt. Ook zorgt iSAPS voor de juiste aanpassingen en optimaliseert deze assistent voor elke situatie de belichting, witbalans en autofocusinstellingen. Voor constant heldere resultaten.

Geavanceerde kenmerken

Een intelligente beeldrichtingsensor zal de beelden automatisch roteren voordat ze worden weergegeven. De Movie mode maakt het mogelijk videoclips van maximaal 3 minuten te maken (30 seconden in de VGA mode) waarbij ook het geluid wordt opgenomen. U kunt de clips afspelen en met behulp van de camera zelf bewerken. Het programma Automatisch is ideaal voor de 'richten-en-klikken' situaties en met Handmatig heeft u alle creatieve vrijheid. Met de optionele onderwaterbehuizing is uw IXUS beschermd tot een diepte van 40 meter.

Gemakkelijk printen

De camera print direct naar alle PictBridge of Canon Direct Print compatibele printers. Sluit de camera aan op de printer, druk op de knop Print/Share en maak direct fantastische fotoprints. De knop Print/Share gebruikt u ook voor het online delen van foto's met andere Windows PC's. Bij gebruik van een Canon Fotokaartprinter kunt u identificatiefoto's of een serie videobeelden printen.

Online delen van foto's

Met Canons ZoomBrowser EX (voor Windows) en ImageBrowser (voor Macintosh) kunt u albums samenstellen, foto's bijwerken en het beeldcontrast of de helderheid aanpassen. Uw nieuwe IXUS biedt u ook het lidmaatschap van CANON iMAGE GATEWAY, uw persoonlijke online galerie met 100 MB vrije ruimte voor het delen van fotoalbums met familie en vrienden. CANON iMAGE GATEWAY stelt u ook in staat uw camera te personaliseren door start-up beelden en geluidseffecten te downloaden.
Korte samenvatting Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Digital IXUS 500, 5 MP, CCD, 4:3, 3x, 4,1x, 50, 100, 200, 400, Auto
Lange samenvatting Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver :

Canon 500, Digital IXUS. Megapixels: 5 MP, Type beeldsensor: CCD, Ondersteunde beeldverhoudingen: 4:3. Optische zoom: 3x, Digitale zoom: 4,1x. ISO-gevoeligheid: 50, 100, 200, 400, Auto. Flitser-modi: Rode-ogen-reductie. Compatibele geheugenkaarten: CF

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Digital IXUS 500 5MP CCD Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
5 MP
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Ondersteunde beeldverhoudingen
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The supported aspect ratios are the aspect ratios that can be shown by the device.
4:3
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
3x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4,1x
Belichting
ISO-gevoeligheid *
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
50, 100, 200, 400, Auto
Flitser
Flitser-modi *
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Rode-ogen-reductie
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten *
Types of memory cards which can be used with this product.
CF
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
3,81 cm (1.5")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
118000 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Optisch
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
87 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
27,8 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
57 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
185 g
Overige specificaties
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
Yes
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
87 x 57 x 27,8 mm
X